Ege Postası
Geri

Günay'dan sonra o isim de istifa etti!

AK Parti'den istifa eden Ertuğrul Günay’a yakınlığı ile bilinen AK Parti Buca Belediye Başkan aday adayı Aybar Uygur, partiden istifa ettiğini Twitter hesabından duyurdu. Uygur aday adaylığından çekildiğini de ifade etti.
Günay'dan sonra o isim de istifa etti!
Haberler / Yerel Politika
27 Aralık 2013 Cuma 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir teşkilatında milletvekilleri Erdal Kalkan ve Ertuğrul Günay’ın istifaları sonrası bir flaş gelişme daha yaşandı. Günay'a yakınlığı ile bilinen, 2014 yerel seçimlerinde Buca’dan Belediye Başkan aday adayı olan Aybar Uygur, partiden istifa ettiğini Twitter hesabından duyurdu. Uygur aday adaylığından çekildiğini de ifade etti.

UYGUR NE YAZDI

Aybar Uygur partiden istifasını ve aday adaylığından çekilmesini şu sözlerle duyurdu, “Değerli arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim…2006 yılından itibaren görev yaptığım yol arkadaşlarımdan yollarımız ayrılıyor ne yazık ki... Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adaylığından çekilirken, Ak Parti üyeliğimden ayrılıyorum. Bu güne kadar şahsıma gösterilen saygı,sevgi ve dostluğa minnet sunarken;Tertemiz dostlukların sorumluluğunu baş üstünde tutacağım... Doğru da , vicdan da , dürüst ve temiz siyaset anlayışın da her zaman birlikte olacağımızdan şüpheniz olmasın”


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası