Ege Postası
Geri

Manduz: Bizi yok saymayın!

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu. Meclis üyesi listesi hazırlanırken örgütün görüşlerinin alınmasının seçim sonucuna olumlu katkıda bulunacağını da ileri süren Manduz, " liste belirlenmesi sırasında parti örgütünün sesi olan ilçe başkanlıkları yok sayılmamalıdır" dedi.
Manduz: Bizi yok saymayın!
Haberler / Yerel Politika
26 Aralık 2013 Perşembe 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirterek, “Belediye başkan adayımızı belirleyecek merci genel başkanlıktır” dedi.
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu. Manduz İzmir dahil bir çok ilde aday adaylık sürecinin devam ettiğini belirterek, “Bu süreç içerisinde adaylarımız partimize güç katan bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bizde Karabağlar İlçe Örgütü olarak kendilerine her konuda destek oluyoruz. Bu konuda genel merkezimizin belirlediği bir süreç var. Bu konuda belli bir komisyon var. Bu süreç önümüzdeki günlerde üç büyük ilde tek seçici olan Genel Başkanımız tarafından aday belirlenmesi ile tamamlanacaktır. Bu sürece direk olarak dahil olmamız söz konusu değildir. Bütün aday adaylarımız partimizin gönüllüleridir ve başta ben olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Bizim ile ilgili ortaya atılan dedikodulara itibar etmeyin” diye konuştu.
Örgütün söz hakkı olmalı
Meclis üyesi listesi hazırlanırken örgütün görüşlerinin alınmasının seçim sonucuna olumlu katkıda bulunacağını da ileri süren CHP Karabağlar ilçe Başkanı Polat Manduz şöyle devam etti;
“Listelerin hazırlanması sırasında ilçe örgütü yok sayılmamalı. 2 yıldır mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev AKP ile mücadele eden ve örgütü en iyi şekilde tanıyan, meclis üyesi adaylarının gücünü en iyi bilen kurum ilçe başkanlıklarıdır. Bu nedenle liste belirlenmesi sırasında parti örgütünün sesi olan ilçe başkanlıkları yok sayılmamalıdır. Gerek nüfusu gerekse de stratejik önemi nedeniyle Karabağlar önemli bir ilçedir. Bu ilçeyi kaybetme lüksümüz yoktur. O nedenle ilçe başkanlığı bu süreci içinde yer almalıdır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası