Ege Postası
Geri

FORBES esnafından Süne'ye tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Sosyal belediyecilik ve katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde çevreye duyarlı, insan ve çözüm odaklı projeleri gerçekleştirerek daha yaşanabilir bir Buca yaratacaklarını söyledi.
FORBES esnafından Süne'ye tam destek
Haberler / Yerel Politika
27 Aralık 2013 Cuma 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yerel seçim çalışmalarını sürdüren ve vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinleyen CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, göreve geldiklerinde Buca halkıyla el ele vererek ilçeyi İzmir’in göz bebeği olan ilçelerinden biri yapacaklarını belirtti. Süne, ‘Görev verilmesi durumunda bilgi, birikim, tecrübe ve sosyal demokrat anlayışımızla yapacağımız çalışmalarla Buca’da tarihi tekrar yazacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle Buca halkının özlemlerine son vereceğiz’ dedi.

Sorunların Çözümüne İlişkin Projeleri Hazır
CHP Buca İlçe eski Başkanları Tuncay Taştan, Selim Bozdemir, İl Genel meclis Üyesi Umut Orkun Uğraş ve çok sayıda partili ile birlikte Forbes Caddesinde esnaf ziyareti yapan Mehmet Süne, çarşı da alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafın büyük ilgi gösterdiği Süne, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip sorunların çözümü için projelerini anlattı.

Laf Üretmeyeceğiz

Buca ilçesinin İzmir ve Ege Bölgesi için çok önemli bir ilçe olduğunu dile getiren CHP’li Süne, göreve geldiğimizde gerçekleştireceğimiz prestij projelerimizle ilçenin hak ettiği değeri yeniden kazanmasını sağlayacağız. Ulaşım, altyapı, imar, kentsel dönüşüm ve tüm mahallelerin merkezle entegre olamaması sorunu kısa zamanda çözeceğiz. İlçenin huzurun ve mutluluğun kenti olmasını sağlayacağız. Göreve geldiğimizde hiçbir zaman mazeret ve de laf üretmeyeceğiz. Çalışacağız, hep çalışacağız. Bucamız için, Buca’da yaşayan gönül dostumuz hemşerilerimizin mutluluğu ve rahatı için 7 gün 24 saat çalışacağız. Bize güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz’ ifadelerini dile getirdi.

Esnaftan Tam Destek
CHP’li Mehmet Süne’nin ziyaretine ilişkin görüşlerini dile getiren Forbes Caddesi esnafları da Süne’nin anlattığı projelerle ilçenin yeniden canlanacağına ve gayet güzel bir görünüm kazanacağına inandıklar
ını belirterek CHP’li aday adayı Süne’ye başarı dileyerek, teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası