Ege Postası
Geri

Vural'dan 'edebi' salvo

İzmir Milletvekili Oktay Vural partisinin İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi . Vural’ın gündeminde 17 Aralık operasyonu ve Başbakan’ın süreçteki tutumu vardı. Başbakan'ın operasyon kapsamında tutuklanan Rıza Sarraf'la ilgili söylediği "Belki o çantayla kitap falan götürülmüştür" sözlerine tepki gösteren Vural, yanında getirdiği ve üzerinde Erdoğan’dan Masallar yazan kitabı gösterdi, “Kitap elime geçti… O kitabı ilk defa açıklıyorum. Kitabın içinde yer alan dolarlarla mı övünüyorsun. Vatandaşa da dağıtmasını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. Vural İzmirlilere de seslendi, “Manevi değerleri hortumlayanlara İzmirlilere hizmet etmeyenlere karşı kim olursanız olun kucağımız açtık. Sağımızı da solumuzu da herkesi MHP’ye davet ediyoruz.”dedi.
Vural'dan 'edebi' salvo
Haberler / Yerel Politika
27 Aralık 2013 Cuma 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP Grup Başkanvekili, İzmir Milletvekili Oktay Vural partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Vural’ın hedefinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. 17 Aralık operasyonu sonrası Başbakan’ın tutumunu eleştiren Vural, “Geldiğimiz noktada yel değirmenleriyle savaşan Donkişot’a döndü Başbakan… Allah akıl fikir versin” dedi. Başbakan'ın operasyon kapsamında tutuklanan Rıza Sarraf'la ilgili söylediği "Belki o çantayla kitap falan götürülmüştür" sözlerine tepki gösteren Vural,
yanında getirdiği ve üzerinde ‘Erdoğan’dan Masallar' yazan kitabı  göstererek, “Kitap elime geçti… O kitabı ilk defa açıklıyorum. Kitabın içinde yer alan dolarlarla mı övünüyorsun. Vatandaşa da dağıtmasını tavsiye ediyorum..Anlaşılmaktadır ki. Gerçekten kitapta bunlar varmış.. Kuşe kağıtlı hem de…Seçimlerde bu kitabı dağıtın” ifadelerini kullandı.

DONKİŞOT’A DÖNDÜ!
Partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın gündeminde 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşanan gelişmeler vardı.17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ülke için milat olduğunu ifade eden Vural, “ 11 yıldır ülkeyi tek adam mantığıyla yöneten bölücülerle kol kola giren manevi değerleri aşındıran bir anlayışın sor çırpınışlarını görüyoruz. AKP döneminde bir soygun çetesi iş başındadır. Tablo budur. Soyulan milletin değerleridir.11 yıldır ülkeyi yöneten AKP boğazına kadar yolsuzluk içinde…Kir paçalarından akmaktadır. Hala yolsuzluğu savunacak bir mücadele başlatmışlardır. Savunmakla arsız ve yüzsüzlük zirve yapmıştır. Bu ahlaki çöküntüyü gösteriyor. Yolsuzlukla mücadele etmek yerine üstünü örtmek asrın yüzsüzlüğüdür.Manen çökmüş bir AKP zihniyeti vardır karşımızda. Başbakan savaş kabinesi kurdu soruşturmayı yapan savcılara suç duyurusunda bulunan Bekir Bozdağ’ı bakan yaptı. Kendisini Başkomutan ilan edecek herhalde. Düşman kim. Kime karşı mücadele veriyorsun. Bu millet mi sana düşman.Geldiğimiz noktada yel değirmenleriyle savaşan Donkişot’a döndü Başbakan. Allah akıl fikir versin” dedi.

ERDOĞAN’IN MASALLARI KİTABI

Başbakan'ın operasyon kapsamında tutuklanan Rıza Sarraf'la ilgili söylediği "Belki o çantayla kitap falan götürülmüştür" sözlerine tepki gösteren Vural, yanında getirdiği ve sayfalarına dolar basılmış olan Erdağan’dan Masallar adlı kitabı gösterdi şunları söyledi,“ Kitap elime geçti. O kitabı ilk defa açıklıyorum. Erdoğan’ın masalları kitabı…Sen kimi kandırıyorsun. Sen milleti nasıl kandırırsın. Yazıklar olsun sana. Milleti aptal yerine koyuyorsun. Kitabın içinde yer alan dolarlarla mı övünüyorsun. Vatandaşa da dağıtmasını tavsiye ediyorum kitabı...Anlaşılmaktadır ki, gerçekten kitapta dolarlar varmış.. Kuşe kağıtlı hem de…Seçimlerde bu kitabı dağıtın. Edepli olmak lazım. Millete saygılı olmak lazım. Sana oy vermiş olabilirler ama milleti aptal yerine koymak kadar utanç verici bir şey olamaz. Vatandaş bu kitabın hesabını soracaklar”



HUKUK GEMİCİKLER UĞRUNA AYAKLAR ALTINA ALINDI
Başbakan Erdoğan’ın “Beraber yürüdük biz bu yollarda.Beraber ıslandık yağan yağmurda” dediğini hatırlatan Vural, “Doğrusu, ‘beraber yürüttük biz bu yollarda. Beraber paylaştık yalan dolanları’ olacak. Hukuk gemicikler uğruna ayaklar altına alınıyor. Dinden imandan bahsedeceksin. ‘Oğlum Bilal yolsuzluğa bulaşmışsa görmem’ diyeceksin. Yüz karasısınız siz muhafazakarların. Başbakan akrep gibi kendini sokmuştur. İstanbul emniyetinin tamamı dağıtılmış. Başbakan emniyeti ve yargıyı birbirine düşürmüştür. Tek kaygısı kendi istikbalidir. Polisi savcıyı yargıyı birbirine düşürür mü ülkesinin istikbalini düşünen biri…400 polisi niye atadınız. 140 polis müdürünü niye aldınız. Çeteyi temizlemek gerek. Karşımızda hukuk dışı bir çete vardır. Başı da Başbakan’dır…Mahkeme kararlarının uygulanmasını fiilen engellemiştir.  Bir mahkemenin verdiği kararı uygulamamak ne demek. İllegal bir örgüt maalesef bugün fiilen mahkeme kararlarını engellemektedir. Artık takke düşmüş kel görünmüştür.Kefenle geldik dediler kefenin içine cep yapmışlar. Bu kene doyunca bırakan cinsten değil. Milletin bu keneyi atma vakti gelmiştir. “

İZMİRLİLERE HİZMETE TALİBİZ
Vural, Pazar günü İzmir’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Büyükşehir ve ilçe başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacağını söyledi, İzmirlileri davet etti. İzmirlilerin ‘ ne AKP ne CHP tek başına MHP’ diyeceğini ifade eden Vural, şunları söyledi,“ Herkesi MHP’de buluşmaya davet ediyorum.Manevi değerleri hortumlayanlara İzmirlilere hizmet etmeyenlere karşı kim olursanız olun kucağımız açtık. Sağımızı da solumuzu da herkesi MHP’ye davet ediyoruz. İzmirlilere hizmete talibiz. 30 Mart’a kadar İzmirlilerle her alanda birlikte olacağız bu iki siyaseti deşifre edeceğiz. İzmirlileri iktidara taşıyacağız” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası