Ege Postası
Geri

Olgun Atila her yerde

Türkiye, gelecek yıl Mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine hazırlanırken; CHP Bornova Belediyesi Başkan Aday Adayı Olgun Atila çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana, Bornova'yı karış karış gezen; ziyaret ettiği her noktada yurttaşlarla sohbet ederek önce CHP'yi sonra da kendisini anlatan Olgun Atila, ortaya koyduğumuz projelerin Bornovalılar tarafından olumlu karşılanması ve bu yöndeki olumlu geri dönüşlerin olmasını en büyük başarı kriteri olarak kabul ettiklerini söyledi.
Olgun Atila her yerde
Haberler / Yerel Politika
27 Aralık 2013 Cuma 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gelecek yıl Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi, çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Bornova Belediyesi Başkan Aday Adayı Olgun Atila, bugüne kadar ilçedeki birçok yurttaşla bir araya geldiklerini söyledi. Atila, “Bizim öncelikli amacımız, partimizi ve kendimizi Bornovalılara anlatmak; bu doğrultuda Bornova için ortaya koyduğumuz plan ve projeleri yurttaşlarımızla paylaşmaktı. Biz, her iki noktada da doğru ve hızlı şekilde ilerledik” diye konuştu.

Her zaman daha iyisini yapmak amacıyla çalıştıklarını ve yurttaşlardan gelen fikirlerle projelerini geliştirdiklerini vurgulayan Atila, “Yerel yönetimde en iyi danışman aslında halkın kendisidir çünkü hayatı ve sorunları birebir yaşayan o bölgenin insanıdır. Biz, seçim çalışmamız boyunca bu gerçeğe dikkat ederek; projelerimizi sürekli geliştirerek yol aldık. Bu sayede sorunların çözümüne ilişkin sağlıklı formüller ürettik” diye konuştu.

Adaylık çalışmalarının en önemli yanının, partilerin seçmenlere daha fazla ulaşabilme fırsatı yakalaması olduğunu ifade eden Atila, “Toplumun her kesimine ulaşmak siyasi partilerin öncelikli hedefidir. Amaç, daha fazla seçmene hitap etmek; kendi siyasi duruşuna göre ortaya koyduğu plan ve projeleri halka anlatmaktır. CHP'li olarak bizler de, bu gerçek ışığında mola vermeden hareket ettik. Partimizin çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi verdik; gelinen ve gelinmek istenen noktaları özetledik. Burada önemli olan halka hizmet bilincinin CHP ile olacağını göstermekti. Bunu kendimize görev edindik ve çalışmalarımızla en ileri noktaya taşımaya çalıştık” dedi.

ÖNEMLİ OLAN BORNOVA’YA HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞAMAKTIR

Bornova'daki ziyaretlerinde yurttaşlardan olumlu geri dönüş aldıklarının altını çizen Atila, “Öğrencisinden muhtarına; ev hanımından sokaktaki vatandaşa kadar her kesimden insanla bir araya geldik. Onlarla derdimizi ve düşüncelerimizi paylaştık. İnsanların yüzlerindeki  heyecanı,bize duydukları güveni görmek ve inançlarını hissetmek bize büyük moral verdi. Bizim için önemli olan toplumumuzun bize verdiği bu moralle onların hassasiyetlerini hep ön planda tutarak, onlara hizmet etmenin gururunu yaşamaktır.’’dedi.

HİZMET ETME İSTEĞİNİN İLK ADIMI DOĞRU İLETİŞİMDİR

İletişim kavramının siyasette çok önemli bir konu olduğunu kaydeden Atila, “Plan ve projeleriniz çok iyi olabilir; hatta partinizin oy potansiyeli de son derece yüksektir ancak doğru iletişim olmadan bunların bir anlamı olmaz. Biz, seçim sürecinde insanlarla doğru iletişim kurmaya özen gösterdik. Bu da bize göre en önemli başarımız oldu.” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası