Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda metropol zirvesi!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, metropol ilçe başkanlarından gelen istek üzerine toplantı yapacak. Pazartesi günü İl Başkanlığı’nda gerçekleşecek toplantıda gündem meclis üyeliklerinin belirlenmesine yönelik kaygılar olacak. Başkan adaylarının açıklanması 15 Ocak sonrasına kalırken, ilçe başkanları önümüzdeki hafta sonu Ankara’ya raporla gidecek olan Engin’e ilçe adaylarına yönelik fikirlerini de iletecek.
CHP İzmir İl Başkanlığı'nda metropol zirvesi!
Haberler / Yerel Politika
28 Aralık 2013 Cumartesi 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Merkezi, İzmir için iki önemli adım attı. İzmir’de meclis üyelikleri için eğilim yoklaması kararı alınırken, ilçe belediye başkan aday adaylarının açıklanması 15 Ocak sonrasına bırakıldı.

PAZARTESİ 15:00’TE

CHP’de İzmir ekseninde yaşanan iki gelişme sonrası CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin metropol ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak. İlçe başkanlarından gelen istek doğrultusunda gerçekleşecek toplantı Pazartesi günü İl Başkanlığı’nda saat 15:00’te yapılacak.

ANA GÜNDEM MECLİS ÜYELİKLERİ
Toplantının ana gündem maddesi meclis üyelerinin belirlenmesi olacak. Genel Merkez eğilim yoklaması kararı alırken meclis üyeliklerinde söz sahibi olmak isteyen ilçe başkanlarının bazılarının üye yapısındaki sıkıntıyı dile getirme niyetinde oldukları, bazı başkanlarında örgütün yok sayılmamasının altını çizecekleri öğrenildi.

İSİM SORACAK!
3-4 Ocak’ta tüm il başkanlarının katılacağı toplantı için Ankara’ya gidecek olan Engin, son dönemlerde ilçe başkanlarından gelen ‘başkan adayları belirlenirken bize de sorulsun’ çağrısına da kulak verecek. İlçe başkan adaylarının açıklanmasının 15 Ocak sonrasına kalması nedeniyle Engin’in toplantıda ilçe başkanlarından ilçeler ile ilgili detaylı bir bilgi alacağı öğrenildi. İlçe başkanları mevcut belediye başkanları ve aday adayları ile ilgili Engin’e ayrıntılı bir rapor sunacak, ilçe başkan adaylarına yönelik fikirlerini iletecekler.

KAYGILARI VAR!
CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin, “Önümüzdeki hafta sonu Ankara’ya gideceğim. Genel Merkez’de iki günlük bir toplantı var. Yanımda İzmir ile ilgili ayrıntılı bir rapor da götüreceğim. İlçe başkanlarımızdan toplantı talebi geldi. Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz toplantıda metropol ilçe başkanlarımızın ilçeler ile ilgili fikirlerini alacağım. Çalışmaları masaya yatıracağız. Meclis üyeliklerinin belirlenmesi de gündemimizde olacak. Arkadaşlarımızın eğilim yoklamasıyla ilgili kaygıları var. Az oy aldığımız mahallerde çok üye var. Çok oy aldığımız mahallerde az üye var. Temsil krizi yaşanabilir. Kaygılarını bana iletecekler ben de Ankara’ya ileteceğim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası