Ege Postası
Geri

Enver Dündar'a ilgi yoğun

CHP Bornova İlçe Örgütü’nde üç dönem İlçe Başkanlığı yapan CHP Bornova aday adayı Enver Dündar tüm mahallelerde ev ve kahve toplantıları düzenleyerek halkla yüz yüze görüşmeye devam ediyor. Dündar son olarak Meriç Mahallesi'nde geniş katılımın sağlandığı halk buluşmasında yoğun ilgi ile karşılandı.
Enver Dündar'a ilgi yoğun
Haberler / Yerel Politika
28 Aralık 2013 Cumartesi 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mahalle mahalle gezerek binlerce Bornovalı ile yüz yüze görüşen Enver Dündar, Meriç Mahallesi’nde katıldığı halk buluşmasında yoğun ilgi ile karşılandı. Belediye Meclis Üyesi aday adayları ile birlikte katıldığı toplantıda mahallelilerin sorunlarını, taleplerini ve görüşlerini dinleyen Enver Dündar belediye yapılanması olarak sunduğu ‘Halkın Belediyesi’ni ve sorunlara dair çözüm önerilerini anlattı.

DÜNDAR BORNOVA’YA GÖZ DİKENLERE KARŞI

Samimi bir sohbet içinde Bornovalılar ile ülke gündemine dair söyleşen Dündar, AKP'nin halka hizmet anlayışının, son bir haftadadoğal varlıkların ve sit alanlarının usulsüzce yağmalanmasında ve kamu kaynaklarının ayakkabı kutusuna aktarılmasında kendisini gösterdiğini söyledi. İlçe Başkanlığı boyunca AKP'nin rant ve yağma politikalarını halka anlattığını belirten Dündar son olarak ortaya dökülen kirli çamaşırlar ile birlikte halkın AKP'ye güveninin kalmadığını gördüğünü ifade etti.

Enver Dündar, Bornova’daki talan planlarına dikkat çekerek katılanlara şu sözü verdi: “Ağaçlı Yol, Hacılarkırı ve göz dikilen diğer tüm ortak değerlerimiz Bornovalınındır, Bornova'nın geleceğine Bornovalılar karar verecek.”

“BORNOVA GELECEĞİNE YÖN ÇİZMEYE HAZIR”
Serintepe ve Meriç Mahallesi’ni bağlayan, Kopluca Mezarlığı arkasındaki 5711 numaralısokağın genişletilerek yola katılmasına dair gelen taleplerin gerçekleştirileceğini belirten Dündar mahalleliler ile Meriç’in diğer sorunlarını konuştu. Enver Dündar belediyecilik anlayışı olan ‘Halkın Belediyesi’ni, her semte çocuk evi projesini, yerel istihdam planlamasını, herkes için eğitim projesini, imar çalışmalarını anlattı ve Bornovalılarınartık 'Halkın Belediyesi' ile geleceklerine yön çizmeye hazır olduğunu söyledi.

Toplantıda söz alan katılımcılar, Enver Dündar’ın Bornova’da yıllardır mücadele eden, halktan biri olduğunu belirterek belediye başkanlığında aynı şekilde halkın içinde olarak halka hizmet edeceğine inandıklarını söylediler. Dündar, Meriç Mahallesi’nden alkışlarla ve sloganlarla uğurlandı.

DÜNDAR’DAN DOĞUM GÜNÜ ZİYARETİ
Enver Dündar, toplantıya katılan bir gencin daveti üzerine evdeki doğum günü kutlamasına misafir oldu. Ailenin sıcak kutlamasına ortak olan Dündar yoğun çalışmalarını tatlı bir sohbet ile sonlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası