Ege Postası
Geri

MHP'den gönüllü partiliye umre ödülü

MHP Manavgat İlçe Başkanlığı, partiye en fazla üye bulan ve her ortamda hizmet eden üyelerden birini umreye göndererek ödüllendiriyor. MHP Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, yaptığı açıklamada, partinin yetkili kurullarınca aldıkları...
MHP'den gönüllü partiliye umre ödülü
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP Manavgat İlçe Başkanlığı, partiye en fazla üye bulan ve her ortamda hizmet eden üyelerden birini umreye göndererek ödüllendiriyor.

MHP Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, yaptığı açıklamada, partinin yetkili kurullarınca aldıkları karar doğrultusunda hiç bir beklenti içinde olmadan hizmet eden partililerden birini her yıl kutsal topraklara umreye göndereceklerini söyledi. Bu sene partilerinin, MHP Manavgat Kadın Kolları Başkanlığı'nda uzun yıllar hiç bir karşılık beklemeden hizmet eden Emine Doğan'ı 25 Haziran'da umreye gönderdiklerini belirten Gubaş, Doğan'ın kutsal topraklarda 2 hafta kalarak umre vazifesini yerine getirdiğini kaydetti. Gubaş, "Partimize uzun yıllar hizmet eden Emine Doğan Hanımefendiyi umreye göndermenin huzuru içindeyiz. Partimiz aldığı kararla her yıl partimize en fazla hizmet eden gönüldaşımızı umreye gönderektir." dedi.

Umreden dönen Doğan'da kendisini kutsal topraklara gönderdiği için İlçe Başkanı Halil Gubaş ve parti yönetimine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası