Ege Postası
Geri

Macquarie Üniversitesi Bursa'da dil eğitim kampüsü açtı

Avustralya Macquarie University English Language Centre Bursa Dil Eğitim Kampüsü, Avusturya Büyükelçisi Ian Biggs’in katılımıyla açıldı.Düzenlenen törende konuşan Macquarie University English Language Centre Türkiye Direktörü Mehmet Kaygusuz,...
Macquarie Üniversitesi Bursa'da dil eğitim kampüsü açtı
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avustralya Macquarie University English Language Centre Bursa Dil Eğitim Kampüsü, Avusturya Büyükelçisi Ian Biggs’in katılımıyla açıldı.

Düzenlenen törende konuşan Macquarie University English Language Centre Türkiye Direktörü Mehmet Kaygusuz, “Şu an burada kurduğumuz eğitim sistemimiz, müfredatımız, teknolojik altyapımız Türkiye’nin çok çok üzerinde bir yatırım olmuştur.” dedi. Macquarie University'nin 25 yıldır İngilizce dil eğitimi verdiğini ve Türkiye dışında Ürdün, Bangladeş ve Vietnam'da dil eğitim kampüsü bulunduğunu ifade etti.

Avusturya Büyükelçisi Ian Biggs ise İngilizce’nin çok yaygın bir dil olduğunu ve Türkiye’de de çok yaygın kullanıldığını belirterek, iletişim açısından bu dilin iyi kullanılmasının önemine değindi. Türkiye ile Avusturya toplumunu bir araya getiren iki unsur olduğunu belirten Biggs, bunlardan ilkinin Avusturya’da yaşayan Türk nüfus olduğunu, diğerinin de Çanakkale’de bir araya getiren bir olay olduğunu ifade etti.

Biggs, “Bu nedenle bağlarımız çok güçlü ama ticari faaliyetlerimiz çok düşük. Bunların geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.
Kampüsün açılışına Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal da katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası