Ege Postası
Geri

Madde bağımlısı genci öldüren sanıklar yakalandı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sokak ortasında boğazı kesilerek öldürülen uyuşturucu ve madde bağımlısı 25 yaşındaki Sezer Çelik'in katil zanlısı oldukları iddia edilen 2 kişi polis operasyonuyla yakalandı. Eğitim Mahallesi Sezgin...
Madde bağımlısı genci öldüren sanıklar yakalandı
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2013 Salı 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sokak ortasında boğazı kesilerek öldürülen uyuşturucu ve madde bağımlısı 25 yaşındaki Sezer Çelik'in katil zanlısı oldukları iddia edilen 2 kişi polis operasyonuyla yakalandı.

Eğitim Mahallesi Sezgin Sokak’ta dün gece, çocuk parkı yanında boğazından bıçaklanmış bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri yaptıkları müdahalede uyuşturucu ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Sezer Çelik’in öldüğünü belirledi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede Çelik'in daha önceden hırsızlık ve gasp gibi çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunduğu ortaya çıktı.

Ailesinden uzak bir yaşam süren ve mahalle parkında atıl durumda bulunan bir iş makinesinde yatıp kalktığı öğrenilen Sezer Çelik’in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, olay yeri çevresinde yaptığı araştırma ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Sezer Çelik'in son olarak iki kişi ile tartıştığını tespit etti. Olay yeri çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen ekipler zanlıları yakalamak için harekete geçti. Çelik'i boğazından keserek öldürdükleri ileri sürülen 26 yaşındaki Doğukan T. ve İbrahim T.(25) polis tarafından yakalandı. Zanlılar polise verdikleri ilk ifadelerinde, Sezer çelik'in önlerini keserek para istediğini iddia etti. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasıyla 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası