Ege Postası
Geri

Mahmut Badem'e büyük destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, partili meclis üyeleriyle birlikte Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti. Destek verilirse Ödemiş’in önünün açık olduğunu ifade eden Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu belediyeler arasında ayrımcılık yapmakla suçladı
Mahmut Badem'e büyük destek
Haberler / Yerel Politika
24 Aralık 2014 Çarşamba 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu’nun yatırımlar ve hizmetler anlamında ayrımcılık yaptığını savunan Doğan, “Sayın Kocaoğlu’ndan CHP’li Tire, Foça belediyelerine hangi hizmetleri yaptıysa, AK Partili belediyelere de aynısını yapmasının istiyoruz. Sizler İzmirlilerin oylarıyla seçilmiş bir başkansınız ve herkese eşit hizmet vermek zorundasınız” dedi.


Her ay kentin bir ilçesinde meclis üyeleriyle birlikte toplanıp gündeme ilişkin konuları değerlendirmek üzere bir araya gelme kararı alan AK Partili meclis üyeleri ilk toplantılarını Ödemiş’te gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan başkanlığındaki AK Partili heyet ilk olarak Ödemiş Belediyesi tarafından restore ettirilip hizmete sokulan Ödemiş Yıldız Kent Arşivi Müzesi’ni ve Bedia Akartürk Sanat Merkezi’ni gezdi. İlçede bir süre dolaşıp esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Partili heyet ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Esnaf ve vatandaştan Ödemiş Belediyesi’nden memnun olduklarını duyunca gurur duyduklarını ifade eden Bilal Doğan, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktaran Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ise, “İlçedeki sorunların yerinde görülmesi açısından yapılan bu toplantıların gerçekten yararlı olduğunu düşünüyorum. İlçemizi ziyaret eden AK Partili Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerimize teşekkür ediyorum ve bundan sonra da Ödemiş’in sorunlarının Büyükşehir’de daha iyi takip edileceğini düşünüyorum” dedi. Ziyaret sonrası Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ve diğer meclis üyeleri belediyeye ait Ahrandı Aile Restoranı’nda toplantı düzenledi. Ödemiş’in kuruluşunun Atatürk’ün doğumu olan 1881 yılına dayandığını ve patates ile köftesinin dışında meyve fidancılığı ile süs bitkisi konusunda da önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Bilal Doğan, “Ödemiş efsane başkanı Mahmut Badem’in başarılı çalışmalarıyla umuyorum hak ettiği yere gelecektir. Başkanımızın arı gibi çalıştığını görüyoruz. Bu gidişle İzmir’in hemen yanı başında yeni bir il doğacak gibi gözüküyor” diye konuştu.

AK PARTİLİ BELEDİYELERE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş’e gereken önemi vermediğine de değinen Doğan, “Sayın Kocaoğlu yatırımlar ve hizmetler anlamında başta Ödemiş olmak üzere AK Partili belediyelere ayrımcılık ve haksızlık yapıyor. Siz İzmirlilerin oylarıyla seçilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanısınız ve her belediyeye eşit davranmak zorundasınız. Oysa biz diyoruz ki, CHP’li Tire, Foça belediyelerine ne yaptıysan hangi hizmetleri yaptıysa AK Partili belediyelere de aynısının yapılmasını istiyoruz” dedi. Ödemiş Belediyesi’nin sorumluluk alanının son yasayla 60 kat büyüdüğünü ve köy denilen mahalle sayısının 99’a çıktığını ancak bütçeden hala aynı payı aldığını da hatırlatan Doğan, “Başkan Kocaoğlu’nun son dönemlerde AK Partili belediyelere yaptığı tek icraat ilçelere büyük LED ekranlı televizyonlar kurup yaptıklarını anlatması. Ödemiş’e çöp toplama dışında hizmet verilmiyor. Nezaketinden efe yapısından dolayı başkanımız önceki dönemden aldığı yüklü miktardaki borçlardan bahsetmiyor ama Başkanımız Mahmut Badem’in şikayet etmek yerine ilçeye yeni projeler kazandırarak, çok ciddi değişim ve dönüşüm başlatacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu. İzmir’deki su kayıp kaçak oranlarının yüksekliğinden ve İZSU’nun Temmuz ayı itibariyle suya yaptığı yüzde 10’luk zamdan da şikayetçi olan Doğan, kasası ağzına kadar para dolu olan İZSU’nun vatandaşlara temiz ve sağlıklı su içirmek yerine sürekli zam yaptığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası