Ege Postası
Geri

Makam odası gibi durak!

Aydın’da makam odası gibi durak dönemi! Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir içi minibüs duraklarına getirdiği yeni tasarımla vatandaşın yüzünü güldürdü.
Makam odası gibi durak!
Haberler / Güncel
7 Ekim 2015 Çarşamba 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesinde şehiriçi minibüs duraklarını, cumhuriyetin ilk yıllarındaki konsepte uygun şekilde yeniden dizayn ediyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği duraklarda, deri koltuklar ve sehpa bulunuyor. Uygulamanın yayılacağını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, dekorasyonda cumhuriyet dönemi konsepti uyguladıklarını söyledi.
 
Cam ve profilden yapılan eski durakların yerine, otantik görünüme sahip yeni duraklar, ilk olarak Adnan Menderes Bulvarı’nda vatandaşın beğenisine ve kullanımına sunuldu.

Öncelikle duraklardaki profil oturaklar kaldırılarak, tek kişilik ahşap işlemeli deri koltuklar yerleştirildi. Koltuklar arası küçük mermer sehpaların da koyulduğu durakların ortasına ise yine cumhuriyet dönemi avizeler konuldu.



Durağın profil olan bölümleri ise Aydın’ın sembolü zeytinyağı ve incirin rengi, sarı işlemeli profillerle daha gösterişli hale getirildi. Adeta lüks bir makam odasını andıran şehiriçi duraklar, yerleştirilen kameralarla 24 saat izlenecek.

Vatandaşlar, durakların yeni şeklinden oldukça memnun olduklarını ve uygulamayı destekledikleri belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası