Ege Postası
Geri

Maltepe’deki silahlı yaralamaların zanlısı yakalandı

Maltepe Gülsuyu’nda Ağustos ayı içerisinde yaşanan 3 farklı olayda 9 kişinin tabancayla yaralanması olayının firari zanlısı Göksel K. yakalandı. Üzerinden sahte kimlik, tabanca ve bir miktar uyuşturucu çıkan Göksel K. sevk edildiği mahkemece...
Maltepe’deki silahlı yaralamaların zanlısı yakalandı
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maltepe Gülsuyu’nda Ağustos ayı içerisinde yaşanan 3 farklı olayda 9 kişinin tabancayla yaralanması olayının firari zanlısı Göksel K. yakalandı. Üzerinden sahte kimlik, tabanca ve bir miktar uyuşturucu çıkan Göksel K. sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Gülsuyu Mahallesi Mesut Caddesi üzerinde 7 Ağustos’ta başlayan ve aralıklarla birbirini takip eden 3 silahla yaralama olayında 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Olayların, bölgede uyuşturucu satmak isteyen şahıslarla bu kişilere engel olmak isteyen mahalleli arasında yaşandığı öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, eski sabıkalı Göksel K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Bir süre polisten kaçmayı başaran Göksel K., Kartal’da sahte kimlikle yakalandı. Üst aramasında K.’nın üzerinden bir adet tabanca ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Göksel K.’nın daha önceden ruhsatsız silah bulundurmak, gasp, yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından polise geliş kaydı olduğu öğrenildi. Göksel K.’nın 4 ayrı suç dosyasından da arandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Göksel K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası