Ege Postası
Geri

Manisaspor'un Konyaspor ile final maçının biletleri satışa çıktı

Manisaspor’un PTT 1. Lig play-off finalinde yarın Eskişehir Atatürk Stadı’nda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın biletleri, bugün Manisaspor Store Çarşı Şubesi’nde satışa çıkıldı. Fiyatlar kapalı tribün 20 ve açık tribün 10...
Manisaspor'un Konyaspor ile final maçının biletleri satışa çıktı
Haberler / Spor
25 Mayıs 2013 Cumartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisaspor’un PTT 1. Lig play-off finalinde yarın Eskişehir Atatürk Stadı’nda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın biletleri, bugün Manisaspor Store Çarşı Şubesi’nde satışa çıkıldı. Fiyatlar kapalı tribün 20 ve açık tribün 10 lira olarak belirlendi.

Karşılaşma için Eskişehir Atatürk Stadı’nın yüzde 50 kapasitesinin taraftarlarına ayrıldığını belirten Manisaspor Asbaşkanı ve Taraftar Sorumlusu Mustafa Pekçetin, “Taraftarlarımız, stadın kapalı ve açık tribünlerinde karşılaşmayı seyredebilecek. Takımımızı destelemek için Eskişehir’e gidecek taraftarlarımız da 1965 Manisaspor Taraftarları Derneği tarafından Manisaspor Store Çarşı Şubesi’nde kurulan irtibat bürosundan ulaşım için kayıt yaptırabilir. Otobüsler, 26 Mayıs 2013 Pazar saat 10.00’da, Manisa Belediyesi Kültür Sitesi önünden hareket edecek.” dedi.

Yarınki maçta, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takım belli olacak. Play-off yarı finalinde rakiplerini yenerek finale çıkan iki ekibin mücadelesi, saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Ligde normal sezonu 34 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 yenilgiyle 53 puan toplayarak dördüncü sırada tamamlayan Ege temsilcisi, play-off yarı finalinde ligi yedinci sırada bitiren Adana Demirspor ile eşleşti. Rakibi önünde ilk maçı deplasmanda 2-0 kazanan Manisaspor, sahasındaki mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılarak finalist oldu. Sezonu 34 maçta 14 galibiyet, 10'ar beraberlik ve yenilgiyle 52 puan alarak altıncı sırada tamamlayan Torku Konyaspor ise play-off yarı finalinde Bucaspor karşısında iç sahadaki maçı 1-0 kaybetse de deplasmandaki rövanşta rakibini 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. Sezon içindeki iki maçı da 2-1 kazanan Torku Konyaspor, Süper Lig'de en son 2010-2011, Manisaspor ise 2011-2012 sezonunda mücadele etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası