Ege Postası
Geri

Mardinliler Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) İzmir’e yeni atanan Vali Erol Ayyıldız’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan ve yönetim kurulu üyeleri Valiler Kararnamesi ile Aydın’dan İzmir’e atanan Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.
Mardinliler Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti
Haberler / İzmir
15 Haziran 2016 Çarşamba 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İMAF Genel Başkanı Ademhan, Vali Ayyıldız’a görevinde başarılar dileyerek, “İzmir’e hoş geldiniz. İnanıyorum ki, burada da kentimize el birliğiyle güç veren çalışmalara imza atacağız” dedi.

Ademhan, son TÜİK araştırmasına göre İzmir’de Mardin nüfusuna kayıtlı 147 bin kişi olduğunu belirterek, “Biz burada doğup Mardin’e kayıtlı olmayan 300 bin civarında Mardinli olduğunu düşünüyoruz. Sadece Konak’ta 80 bin Mardinli yaşıyor ve 16 muhtarımız Mardinli. Bizler sadece nüfus olarak değil, ekonomik olarak da İzmir’e önemli katkılar koyan bir hemşeri grubuyuz. Bu anlamda İzmir için yapılacak her katkıya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Görevinizin size ve İzmir’e hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Yeni İzmir Valisi Erol Ayyıldız da, İMAF Başkanı Ademhan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İzmir’deki dernekler, hemşeri toplulukları sağ olsunlar bizi ziyaret ediyorlar. Bundan önce nasıl ki farklı şehirlerde milletimize hizmet ettiysek, İzmir’de aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Devlet olarak vatandaşlarımızla ve şehrimizde faaliyet yürüten kurumlarla birlikte İzmir’i her açıdan güçlendireceğiz” ifadesini kullandı.

Ziyaretin sonunda Vali Ayyıldız, İMAF Yönetimi ile toplu fotoğraf çektirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası