Ege Postası
Geri

Mardinliler'den Başkan Tartan'a: Yanındayız

İzmir Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Mardinliler'den Başkan Tartan'a: Yanındayız
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Aralık 2012 Çarşamba 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Kısa bir süre önce İzmir Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı kurduklarını söyleyen Başkan Rasim Kahraman, Başkan Tartan’la tanışmak ve bundan sonra Konak Belediyesi’nin işbirliğinde bulunmak istediklerini söyledi. Başkan Tartan’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Kahraman, “İzmir'de yaşayan Mardinlileri bir çatı altında toplamak, iyi-kötü günleri paylaşmak adına vakfımızı hayata geçirdik. İzmir’de yaşayan Mardinliler adına yapacağımız etkinliklerde sizi de yanımızda görmek istiyoruz. Sizin kent için yaptığınız çalışmaları yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Her zaman sizin yanınızda olacağız” diye konuştu. Başkan Kahraman, ilk etkinliklerinin 21 Aralık’ta vakfın tanıtımı adına Balçova Termal Kardelen Salonu’nda gerçekleşeceğini ve Başkan Tartan’ı da davet ettiklerini belirtti. 

Bir yerel yönetici olarak bütün vatandaşlarını kucakladığını kaydeden Başkan Tartan, “Yerel yöneticinin makamı siyasi bir makam değildir. Bütün vatandaşlarımıza ayırt etmeden hizmet vermek, imkanlarım ölçüsünde destek olmak benim görevim. Desteğime ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayım. Konak’ta bir dostunuz olduğunu unutmayın” diye konuştu. Başkan Tartan, Vakıf Başkanı Rasim Kahraman’a ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.  

Başkan Tartan, İzmir Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkan Yardımcısı aynı zamanda 2. Kadriye Mahalle Muhtarı olan Adnan Acar’ın muhtarlık ofisi için bilgisayar hediye etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası