Ege Postası
Geri

Massimo Barbolini: Birinci ve üçüncü sette daha iyi oynadık

FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) tarafından düzenlenen 2013 Dünya Grand Prix'inin ilk haftası, bugün Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan Türkiye-Cezayir karşılaşması başladı. Cezayir, Tayland ve Japonya ile C Grubu'nda mücadele...
Massimo Barbolini: Birinci ve üçüncü sette daha iyi oynadık
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) tarafından düzenlenen 2013 Dünya Grand Prix'inin ilk haftası, bugün Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan Türkiye-Cezayir karşılaşması başladı. Cezayir, Tayland ve Japonya ile C Grubu'nda mücadele eden A Bayan Milli Takımı, ilk haftanın açılış maçında karşılaştığı Cezayir'i 25-13, 25-18 ve 25-15’´lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından A Milli Bayan Takımı'n Başantrenörü Massimo Barbolini, yaptığı açıklamada, "Maça gerçekten iyi başladık ancak ikinci sette konsantrasyonumuzu kaybettik. Yine de kazanmasını bildik. Birinci ve üçüncü sette daha iyi oynadık. Neticeye bakarsak bizim için kolay bir maç oldu. Yarından itibaren daha yüksek seviyede maçlar oynayama başlayacağımızı düşünüyorum." dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Kaptanı Neslihan Darnel ise, "Kolay bir maç oldu. Cezayir de iyi oynadı ancak seviyelerimiz eşit değil. Bu maç bizim için Tayland ve Japonya karşısında oynayacağımız maçlara hazırlık oldu. Artık yarın oynayacağımız Tayland maçını bekliyoruz." dedi.

C Grubu'nda bugün oynanan ilk maçın ardından puan durumu da şu şekilde;

TAKIMLAR O G M AS VS PUAN
1. Türkiye 1 1 0 3 0 3
2. Cezayir 1 0 1 0 3 0
3. Japonya 0 0 0 0 0 0
4. Tayland 0 0 0 0 0 0

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası