Ege Postası
Geri

Mehmet Ali Erbil‘den bir skandal daha!

Ünlü şovmen, önceki gün çekimleri başlayan Çarkıfelek programının kulisinde konuklarının odasına iç çamaşırsız, bornozunun önü açık şekilde girince olay çıktı.
Mehmet Ali Erbil‘den bir skandal daha!
Haberler / Magazin
18 Haziran 2015 Perşembe 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mehmet Ali Erbil, önceki gün yeniden başlayacak 'Çarkıfelek' programının çekimleri için Kağıthane'deki TVS Stüdyoları'ndaydı. 

Mehmet Ali Erbil‘den bir skandal daha!
İlk programına çok ünlü iki yıldızı konuk eden şovmenin bir skandala imza attığı iddia edildi. Erbil'in bornozla bu iki yıldızın hazırlandığı kulise girdiği ve önünü açarak, ortalığın karışmasına neden olduğu konuşuluyor. 
Mehmet Ali Erbil‘den bir skandal daha!

"AHLAKSIZ, TERBİYESİZ" 
Mehmet Ali Erbil’in yıllar sonra Star TV’de başlayan efsane programı ‘Çarkıfelek’in dün akşamki bant çekimlerinde olay çıktı. Konuklar Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo’ydu. Saç ve makyajı tamamlanan Yıldız Tilbe, Rober Hatemo ile sohbet ederken içeri Mehmet Ali Erbil girdi. Üzerinde robdöşambr vardı. Dans etmeye başlayan Erbil’in önü açıktı. İddiaya göre; iç çamaşırı yoktu.

Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo şok oldu! Mehmet Ali Erbil espriler yapıp şarkılar söylerken Yıldız Tilbe çıldırdı. Erbil’e yüksek sesle “Sen ne biçim bir adamsı? Karşıma böyle çırılçıplak çıkamazsın. Ahlaksız. Çocuğum, torunum var” diye bağırdı. Kulisten söylenerek çıktı. Rober Hatemo ile birlikte programı terk etti. 

ERBİL DEDİKODULARI YALANLADI 
Mehmet Ali Erbil program ekibine “Her şey şakaydı. Bir saygısızlık yapmadım. Yıldız olayı büyüttü” dedi. Yıldız Tilbe olaydan sonra kimsenin telefonlarına çıkmadı.

İBO'YU DA AFFETMEMİŞTİ
Yıldız Tilbe, 2009’da İbrahim Tatlıses’in atv’deki şovuna katılmıştı. İbo’nun şarkısını kesmesi üzerine sinirlenmiş, ağır sözler sarf ederek yayını terk etmişti.



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası