Ege Postası
Geri

Mehmet Süne atom karınca gibi çalışıyor

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celal Anık ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamlarında ziyaret etti.
Mehmet Süne atom karınca gibi çalışıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Aralık 2013 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarını aralıksız sürdüren CHP’li Süne, seçim çalışmaları kapsamında İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimini de ziyaret etti. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Anık ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Buca ilçesi ekseninde İzmir ili ile ilgili sorunlar, taksici ve minibüs şoförü başta olmak üzere otomobilci esnafının sorun, öneri, görüşleri ile geleceğe dönük karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

‘Görev Bekliyorum’

Ziyarette konuşan Süne, Buca için, Buca halkı için, Buca esnafı için önemli projeleri olduğunu ifade ederek, ‘Tecrübeliyim, birikimliyim, donanımlıyım. Partimden görev bekliyorum. İlçemizin, vatandaşlarımızın, esnafımızın sorunlarını da çözüm yollarını da biliyorum. Görev verilirse seçimi halkımızın desteğiyle açık ara kazanırım. En büyük hedefim tüm sorunları çözerek Buca ilçesini önce bölgemizin ardından ülkemizin parlayan yıldızı yapmaktır. Bu idealimizin ışığında durmadan, yorulmadan çalışacağım’ dedi

‘Dürüst, Ahlaklı ve Şeffaf Yönetimi Buca’da Egemen Kılacağız’

CHP olarak tüm toplumun mutluluğunu hedeflediklerini bu amaçta da de sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının yapacakları çalışmalarda çok önemli yer tuttuğunu ifade eden Mehmet Süne, ‘Bizim çizgimiz de sözümüzde belli, hedeflerimizde ortada. İfade etmek isterim ki kimseyi ötekileştirmeden yok saymadan çalışacağız. İlçemiz sınırlarında faaliyet gösteren vatandaşından esnafına herkesin mutluluğunu, huzuru amaçlıyoruz. Çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını, öğrenci birliklerini önemsiyoruz. Katılımcı demokrasi anlayışımızla dürüst, ahlaklı ve şeffaf yönetimi Buca’da egemen kılacağız. Buca’nın aydınlık geleceği için ilçede toplumu oluşturan tüm paydaşlarla el ele vererek, paylaşarak, birlikte yapılması gereken her şeyi yapacağız. Taksici ve minibüs esnafımızı yakından ilgilendiren ilçemizdeki ulaşım ve altyapı sorunlarımızı kökünde çözeceğiz tüm bunların yanında özellikle ilçemizin doğa sporları, tarih, kültür ve turizme dönük önemli atılımlar gerçekleştirilmesi için projeler üretilip uygulayacağız. Buradan esnaf başkanımızın ve yönetici arkadaşlarımızın huzurunda söz veriyorum ve diyorum ki, birlikte sorunların paylaşılarak doğruların bulunması için ve de gerek Buca ilçesinin gerekse İzmir’imizin hak ettiği yeri alması için işbirliğimizi hiçbir zaman koparmayacağız. Yılmadan, uslanmadan bu yolda durmadan çalışacağız’ dedi.

Şoför Esnafından Süne’ye Destek

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celal Anık da Mehmet Süne’ye başarılar dileyip yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini belirterek Şoför ve Otomobilci esnafının sorunlarının en aza indirilmesi ve kaliteli hizmet sunulması için ikili işbirliklerine, ortak programlara ve projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası