Ege Postası
Geri

Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz'dan CHP'li Taşkın'a tepki: İzmirliyi bir daha kandıramayacaksınız

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın'ın, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na yönelik destek açıklamasına kamuoyundan tepkiler gelmeye devam ediyor. Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, "Yaptıklarınızla beni ve arkadaşlarımın eleştirilerini maalesef yine haklı çıkardınız. Ama İzmirli’yi bir daha kandıramayacaksınız." dedi.
Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz'dan CHP'li Taşkın'a tepki: İzmirliyi bir daha kandıramayacaksınız
Haberler / Yerel Politika
12 Eylül 2023 Salı 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TV 100 yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iddialarına kamuoyundan tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Tanrıkulu'nun tepki çeken açıklamalarına destek veren CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, sosyal medya hesabından "Sezgin Tanrıkulu kimseye hakaret etmeden eleştirilerde bulundu. Onu hedef alan samimiyetsiz linç kültürü ise iktidar trollerinin eseridir. Bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının Erdoğan'ı bir davada savunurken dediği gibi, 'İfade özgürlüğü bazılarına şok edici gelen söylemleri de kapsar” ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Taşkın'ın destek açıklamasına Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz'dan tepki geldi.

"İZMİRLİYİ BİR DAHA KANDIRAMAYACAKSINIZ"

Memleket Partisi İl Başkanı sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) Yüksel Taşkın'ın açıklamasını alıntılayıp, "Bu açıklamaları keşke Izmir’li seçmenin önüne çıkmadan yapsaydınız. Her türlü uyarımıza rağmen seçmen hükümet karşıtlığından sizi zorunlu tercih etti ama siz yaptıklarınızla beni ve arkadaşlarımın eleştirilerini maalesef yine haklı çıkardınız. Ama Izmirli’yi bir daha kandıramayacaksınız." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası