Ege Postası
Geri

Memleket Partisi İzmir'in yerel seçim mesaisi başlıyor

Memleket Partililer, Genel Başkan Muharrem İnce önderliğinde, Zafer Bayramının 101. Yıl  kutlaması için Dumlupınar'da olacak. İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz "Bu şanlı zaferin 101. yılında, Genel Başkanımız Muharrem İnce önderliğinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dumlupınar'da bir yürüyüş gerçekleştireceğiz ve Yerel Seçim çalışmalarına da buradan start vermiş olacağız' dedi.
Memleket Partisi İzmir'in yerel seçim mesaisi başlıyor
Haberler / Yerel Politika
25 Ağustos 2023 Cuma 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Zafer Bayramı'nın 101. yılı kutlaması öncesi Memleket Partisi İzmir İl Örgütü de hazırlıklarına eksiksiz olarak devam ediyor.

Genel seçimlerden sonra Memleket Partisi, örgütü ve Genel Başkanı ile ilk buluşmasını Dumlupınar'da yapacak.

İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, ilçe başkanlarıyla bugün bir araya gelerek buluşmayla ilgili bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

30 AĞUSTOS'TA START VERİLECEK

Toplantı sonrasında Oğuz; "Bu şanlı zaferin 101. yılında, Genel Başkanımız Muharrem İnce önderliğinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dumlupınar'da bir yürüyüş gerçekleştireceğiz ve Yerel Seçim çalışmalarına da buradan start vermiş olacağız. Tüm ilçe başkanlarımızla birlikte bugün motivasyonu, enerjisi yüksek bir toplantı gerçekleştirdik. İzmir olarak tüm örgütlerimiz hazırlıklarını son sürat sürdürüyorlar. 30 Ağustos günü hem büyük zaferin yıldönümü kutlamalarını gerçekleştirmek hem de Memleket Partisinin önümüzdeki seçimlerle ilgili çalışmalarının başlangıcını  yapmak için Dumlupınar’dan yola çıkıyoruz’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası