Ege Postası
Geri

Menderes’te engelsiz bir gün

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik piknik düzenlendi.
Menderes’te engelsiz bir gün
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2015 Cumartesi 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Engelliler Haftası kapsamında Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik piknik düzenlendi. Çoban Et Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre de katıldı. Çok sayıda engelli vatandaşın aileleri ile yer aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

En büyük engel sevgisizliktir

İlçede engelleri kaldırmak adına adımlar attıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Biz kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Engelliler Haftası kapsamında ilçemizdeki engelli vatandaşlarımız için piknik düzenledik. Onların ve ailelerinin yaşadıkları zorlukları en azından bir günlüğüne unutmalarını sağladık. Etkinlikte hem eğlendik hem de onların taleplerini dinledik. Belediye olarak onlar için çeşitli uygulamaları devreye soktuk, bundan sonra da farklı projelerle onların kalplerine dokunmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir. Engelli bireylerimiz de bu toplumun bir parçası ve hepimiz birer engelli adayıyız. Bu düşüncelerle ilçemizde çalışmalar gerçekleştiriyor ve toplumun bütününü kapsayan projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası