Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor'da işler yolunda

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü evinde karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor'u yenip zirve iddiasını sürdürmek isteyen Menemen Belediyespor'da Yasin'den sonra Erman Kılıç'ın da iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Menemen Belediyespor'da işler yolunda
Haberler / Spor
13 Ekim 2016 Perşembe 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sol arka adalesindeki yırtık yüzünden 3 hafta takımdan ayrı kalan Erman'ın idmanlara başladığını belirten teknik direktör Suat Kaya, "Erman çift kalelerde yer alıyor. Sol bekimiz Yasin zaten iyileşmişti. İkisi de tam anlamıyla hazır hale gelecek" dedi.

Ayak bileğindeki sakatlığı devam eden golcü Gökhan Ünal'ın tedavisinin sürdüğünü sözlerine ekleyen Suat Kaya, "Gökhan'ın aramıza dönüşü bir ayı bulacak. O da iyileştiğinde, hücum hattımız iyice güçlenecek" ifadesini kullandı. 

Etimesgut Belediyespor"u yenip 3'te 3 yapmak istediklerini sözlerine ekleyen Kaya, "Rakibimizi iyi analiz ettik. Karşılaşmaya da sıkı bir tempo ile hazırlanıyoruz. Taraftarımızın desteği ile şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası