Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor'da liderlik hesabı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Sarıyer ve Eyüp galibiyetleriyle zirve yarışına ortak olan Menemen Belediyespor'da Teknik Direktör Suat Kaya 3 hafta sonra lider olacaklarını iddia etti.
Menemen Belediyespor'da liderlik hesabı
Haberler / Spor
12 Ekim 2016 Çarşamba 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu hafta evlerinde Etimesgut Belediyespor'la oynadıktan sonra üst üste deplasmanda 1461 Trabzon ve Kastamonu 1966 ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kaya "Bu 3 karşılaşmadan 9 puan bekliyorum. Hesaplarımda şaşma olmazsa 3 maçın sonunda koltuğa otururuz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'na da büyük önem verdiklerini dile getiren Suat Kaya, 3'üncü eleme turunda 1'inci Lig temsilcisi Samsunspor'la eşleştiklerini hatırlatarak, "Rakibimizle 26 Ekim'de deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Kupaya da en az lig kadar önem veriyoruz. Amacımız Samsunspor'u eleyerek gruplara kalmak. Söz konusu 3 lig ve 1 kupa maçının tümü bu ay içinde oynanacak. Ekim ayına iyi başladık, iyi bitirmek istiyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası