Ege Postası
Geri

Menemen'de Kadın Kolları işbaşı yaptı

CHP Menemen Kadın Kolları’nın istifasıyla boşalan CHP Menemen Kadın Kolları 28 Şubat itibariyle Behiye Karakaplan başkanlığında yeniden çalışmalarına başladı.
Menemen'de Kadın Kolları işbaşı yaptı
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2019 Perşembe 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Behiye Karakaplan’ın başkanlığında, Ferda Gömeç Çankaya, Burcu Bolat, Ülkü Elkatmış, Süheyla Kaya, Nazan Ertuğ Aras, Birsen Kemer, Meryem Büyük ve Hürmet Tunç’tan oluşan kadın kolları yönetimi Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy’un başkanlık yarışında yerlerini aldı.  

İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Behiye Karakaplan: “Büyük bir sorumluluk anlayışı içinde, Atatürk ilke ve devrimlerinin Türk kadınına kazandırdığı hakların bilincinde olarak, Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet’in yarattığı bütün değerlere sahip çıkacağız. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin Türk siyasi hayatında bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz. Bu bilinç ve sorumluluk anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Menemen’deki tüm kadınları bizlerle birlikte çalışmaya çağırıyoruz. Hep birlikte çalışacak ve Menemen Belediye Başkanlığını kazanacağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası