Ege Postası
Geri

Menemen'in sembolü Tepe Restron

Menemen’in bir dönem en gözde restoranı olan ve Menemen'in sembolü haline gelen Tepe Restoran'ın bulunduğu yerde, Tepe Sosyal Tesisleri Projesini uygulamaya koyan Menemen Belediye Başkanı Tahir ŞAHİN; bu görkemli projenin birinci etabında sona gelindiğini ve yeni yıl ile birlikte Tepe Sosyal Tesislerini hizmete açacaklarını müjdeledi.
Menemen'in sembolü Tepe Restron
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Aralık 2013 Perşembe 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bin kişilik restoran ve düğün salonu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, içerisinde Türk hamamı, sauna ve spor salonu bulunan 5 yıldızlı otel kalitesinde 24 odalı Belediye Konuk Evi’nden oluşan birinci etap çalışmalarının yaklaşık 5 milyon TL bütçe kullanılarak bir yıl içerisinde tamamlandığını açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir ŞAHİN; “Yeni yıl ile birlikte Menemeli hemşehrilerimize modern bir yaşam alanı daha kazandırıyoruz. Menemen’in simgesi haline gelmiş Tepe Restoran olarak bilinen yerde, modern bir sosyal donatı alanı oluşturduk. Ailelerin de gelebileceği, yemekli toplantılar ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak bin kişilik modern bir restoran gerçekleştirdik. Yine Menemen’i kuşbakışı izleyebileceğiniz bir noktada bin kişilik yaz ve kış aylarında kullanılabilecek bir düğün salonu yaptık. Menemen’de görev yapacak bürokrat, müfettiş, denetmen gibi resmi görevlilere hizmet verecek, 5 yıldızlı otel kalitesinde bir Belediye Konuk Evi oluşturduk. Ayrıca ilçemize bir de üstü kapalı yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdık. Menemen'de tarım arazisi bol ama denizimiz yok. Aslında denizi olan Foça ve Aliağa ilçeleri bize çok yakın ama sonuçta oraya gidip gelmek ayrı bir masraf. Biz de vatandaşlarımızın yaz aylarında serinleyebilecekleri, yine gençlerimize yüzme kursları açabileceğimiz yarı olimpik havuz oluşturduk. Yaz döneminde burada havuzbaşı organizasyonlar da gerçekleştirilecek” diye konuştu.

ŞAHİN; “2014’de İkinci Etap Çalışmalara Başlanacak”
Menemen Tepe Sosyal Tesisleri’nde ikinci etap çalışmalara 2014 yılı içerisinde başlanacağı ve yine bir yıl içerisinde ikinci etap çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini açıklayan Başkan Tahir ŞAHİN; “İkinci etap çalışmaları kapsamında 3500 kişilik anfi tiyatro, kafeterya, ilçe merkezinden Tepe Restoran’a çıkmanızı sağlayacak dikey asansör ve yürüyüş yolları oluşturulacak. İkinci bölümde yapılacak peyzaj çalışmaları, havuzlar ve su oyunları ile Tepe Sosyal Tesisleri daha görkemli bir hale dönüşecek. İlçemizin en eski yerleşim bölgeleri arasında yer alan bu proje ile Menemenlilere modern bir yaşam alanı daha kazandırılacağı gibi, girişimcilerin dikkatini bu eski yerleşim bölgemize çekerek, kentsel dönüşümü desteklemeyi hedefliyoruz. Yeni yıl ile birlikte faaliyetlerine başlayacak Tepe Sosyal Tesislerimiz şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası