Ege Postası
Geri

Mersinli minikler Yıldırımhan'ın boyama şenliğinde buluştu

Mersin Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu tarafından okul öncesi çocuklar yönelik boyama şenliği düzenlendi. 6 yaş grubu çocuklara yönelik şenliğe Mersin genelinden yaklaşık 700 öğrenci katıldı.     Aileleriyle...
Mersinli minikler Yıldırımhan'ın boyama şenliğinde buluştu
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu tarafından okul öncesi çocuklar yönelik boyama şenliği düzenlendi. 6 yaş grubu çocuklara yönelik şenliğe Mersin genelinden yaklaşık 700 öğrenci katıldı.

    Aileleriyle birlikte Yıldırımhan’ın yolunu tutan minikler okul bahçesinde kurulan şölen alanında doyasıya eğlendi. Çocuklar için okul bahçesinde 7D sinema, oyun alanları, tırmanma grupları, binicilik alanı ve okçuluk alanı kuruldu. İhtiyaç sahibi öğrenciler için kurulan kermes alanında sınıf anneleri misafirlere ikramda bulundu. Etkinlikte 'bahar temalı' boyama yapan miniklerden birinci gelen akülü araba ve altın madalya ile ödüllendirilirken ikincisi bisiklet ve altın madalya ile üçüncü ise scooter ve altın madalya ile ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencinin öğretmenleri de çeyrek altın kazanırken okullarına ise lazer yazıcı hediye edildi.

    Ayrıca dereceye giren ilk 50 öğrenciye de çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerin ödüllerini Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları'nın okul müdürleri takdim etti.

    Özel Yıldırımhan Gülcihan İlkokulu Müdürü Hüseyin Çelik okullarının Türkiye’nin En Büyük Çocuk Akademisi olma özelliğinin yanı sıra 'Çok Özel İlkokul' sloganıyla eğitim hayatına devam ettiğini belirtti. Çelik, Mersinli miniklere yaptıkları boyama şenliği ile aileleri ile birlikte mutlu bir gün geçirtmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası