Ege Postası
Geri

Mescid-i Nebevi'de Ramazan'ın ilk cuma namazı kılındı

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde bulunan Mescid-i Nebevi'de Ramazan ayının ilk cuma namazı kılındı. Dünyanın dört bir yanından gelen Müslümanlar, Mescid-i Nebevi'yi doldurdu. Ramazan ayı dolayısıyla dünyanın dört bir yanından Suudi...
Mescid-i Nebevi'de Ramazan'ın ilk cuma namazı kılındı
Haberler / Dünya
12 Temmuz 2013 Cuma 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suudi Arabistan'ın Medine kentinde bulunan Mescid-i Nebevi'de Ramazan ayının ilk cuma namazı kılındı. Dünyanın dört bir yanından gelen Müslümanlar, Mescid-i Nebevi'yi doldurdu.

Ramazan ayı dolayısıyla dünyanın dört bir yanından Suudi Arabistan'a gelen Müslümanlar, Mekke ve Medine'de kutsal ayın heyecanını yaşıyor. Mescid-i Nebevi de, Ramazan ayının ilk cuma namazında hınca hınç doldu. Milyonlarca Müslüman, ilk cuma namazında Mescid-i Nebevi'ye akın etti.

Müslümanlar, Mescid-i Nebevi imamı Şeyh Ali Hüzeyfi tarafından kıldırılan Cuma namazında cami içinde ve avlusunda saf tuttu. Caminin avlusundaki dev şemsiyeler de açıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası