Ege Postası
Geri

Meteoroloji gün verdi: Sıcak hava geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirme ve tahminlere göre, yarından itibaren önümüzdeki 1 hafta boyunca yurdun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağının tahmin edildiğini duyurdu. Hava sıcaklığının Çanakkale, İzmir, Aydın, Manisa'da 3-5, Balıkesir'de ise mevsim normallerinin 7-9 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor Meteoroloji gün verdi:
Meteoroloji gün verdi: Sıcak hava geri geliyor
Haberler / İzmir
7 Eylül 2017 Perşembe 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, önümüzdeki hafta sonuna kadar yurt genelinde yağış beklenmediği, bütün bölgelerin açık ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi. Açıklamada, ayrıca mevsim değişikliğiyle birlikte ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Ege Bölgesi'nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirme ve tahminlere göre gelecek hafta boyunca yurdun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı, bu süre içinde Ege'de yağış beklenmediği belirtildi.

Hava sıcaklığının hissedilir derecede artacağı bildirilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Hava sıcaklıklarının Çanakkale, İzmir, Aydın, Manisa'da 3-5 ve Balıkesir'de ise mevsim normallerinin 7-9 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının Çanakkale'de 31, İzmir'de 35, Manisa ve Balıkesir'de 36, Aydın'da 37 dereceye yükselmesi öngörülüyor."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası