Ege Postası
Geri

Mhp' li Özyiğit Göztepe sakinlerinin yanında

Göztepe semti sakinleri şu sıralar sahillerinden denizlerine akıtılan ve nereden geldiği belirsiz bir atıktan rahatsız olduklarını Mhp Konak Belediye Başkanı Adayı Adil Özyiğit' e anlattılar. Özyiğit' ten destek gören Göztepe sakinleri şikayetlerini iki ay önce yaptıklarını dile getirdiler.
Mhp' li Özyiğit Göztepe sakinlerinin yanında
Haberler / Yerel Politika
9 Ocak 2014 Perşembe 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Son zamanlarda artarak devam eden bu kirlilik görüntülerineden oldukça şikayetçi olan semt sakinleri, gördükleri bu tabloyu ilgili kurumlara bildirmelerine rağmen henüz olumlu bir karşılık alamamışlar.

Tepkilerini son günlerde iyice arttıran vatandaşlar belediye tarafından gönderilen küçük bir ekibin takıntığı GELDİK BAKTIK, BİR ŞEY YOKTU tarzı tutumlarından ötürü durumu kendi imkanlarınca belgeleyip MHP Konak İlçe Teşkilatına bildirdiler.

MHP Konak Belediye Başkan Adayı ADİL ÖZYİĞİT raporlama ekibiyle birlikte bahsi geçen bölgeyi
durumdan şikayetçi olan vatandaşlarıyla birlikte ziyaret ederek bizzat kendisi inceledi.

Atık üzerinde uçan kuşların ve atık ile beslenmeye çalışan martıların yanı sıra atığın denize karıştırıldığı sahil şeridinin kıyılarında ölü bulunan Caretta Caretta kaplumbağasının fotoğraflarını da çektiren ÖZYİĞİT durumun içler acısı olduğunu, doğal yaşamı bozan ve her türlü canlının sağlığını tehdit eden bu ihmalkarlıkların giderilmesi için gerekli başvuru ve çalışmaları hemen başlatacaklarının sözünü verdi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası