Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de yoğun mesai!

CHP İzmir’i önümüzdeki iki gün yoğun bir mesai bekliyor. İl Başkanı Engin, Cuma günü önce ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek ardından partinin İzmir milletvekilleriyle toplantı yapacak. Saat 17:00’deki toplantıda gündem seçim stratejisi olacak. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da katılacak ve sunum yapacak. Cumartesi günü ise örgüt Manisa’ya çıkarma yapacak. Aday tanıtım toplantısı için Manisa’ya gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu miting havasında geçecek etkinlikte önemli mesajlar da verecek.İzmir'den Kocaoğlu, vekiller,il yönetimi, ilçe başkanları ve belediye başkanları da Manisa’ya gidecek.
CHP İzmir'de yoğun mesai!
Haberler / Yerel Politika
9 Ocak 2014 Perşembe 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Ocak Cumartesi günü Manisa'da partisinin büyükşehir ve 17 ilçedeki belediye başkan adaylarını tanıtıp, halka hitap edecek.

Miting havasında geçecek organizasyona İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül,Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın da katılacağı öğrenildi

CHP İzmir örgütü de Manisa’ya çıkarma yapacak.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve partinin İzmir milletvekillerinin de yer alacağı Manisa’daki geniş çaplı aday tanıtım toplantısı için İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanlıklarına ‘katılım gösterin’ diyecek.CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçe örgütleriyle temasa geçerken, kaldırılacak otobüslerin dışında özel araçlarla da Manisa’ya gidilmesini isteyecek.

CHP İzmir örgütü “Demokrasi ve özgürlük için meydan okuyoruz” sloganıyla geçtiğimiz Mayıs ayında Aydın’da gerçekleşen mitinge 400 otobüs ve iki bin araçla çıkarma yapmıştı.

VEKİLLERELE ‘STRATEJİ’ TOPLANTISI
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Cuma günü partinin İzmir milletvekilleriyle bir toplantı yapacak. Öğle saatlerinde Güzelbahçe’de ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek olan İl Başkanı Engin, saat 17:00’de il başkanlığında vekillerle bir araya gelecek, seçimlere yönelik strateji masaya yatırıl
acak. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da katılacak. Kocaoğlu'nun sunum yapacağı öğrenildi. Toplantı ile ilgili bilgi veren Engin, “Yerel seçim hazırlığı olacak. Çalışmalarımızı hedeflerimizi vekillerimizle paylaşacağız, onlarında görüşlerini alacağız” dedi.

Engin, vekillerin tamamıyla en son Ocak ayında Anemon Otel’de bir araya gelmiş ve seçime dönük 4 saatlik bir toplantı gerçekleştirmişti. O toplantıda köylere ve kırsala ağırlık verilmesi kararı alınmış, il başkanlığı yaz boyunca toplam 400 köye çıkarma yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası