Ege Postası
Geri

İl yönetimi ve BYKP üyeleri bir araya geldi

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri , partinin BYKP(Bilim Yönetim Kültür Platformu) bünyesindeki çalışma gruplarının başkan ve üyeleri ile bir araya geldi. BYKP bünyesindeki isimlerin özverili çalışmasının partiye büyük katkı sağladığını ifade eden Engin, “Siyasetin sadece delege seçimi, kongre ve adaylıktan ibaret olmadığını gösterdiniz. Sessiz sedasız gözlerden uzak durup fedakarca karınca gibi çalışıyorsunuz.BYKP olarak farkınızı ortaya koydunuz. Hepinize teşekkür ederim” dedi.
İl yönetimi ve BYKP üyeleri bir araya geldi
Haberler / Yerel Politika
8 Ocak 2014 Çarşamba 20:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir BYKP(Bilim Yönetim Kültür Platformu) bünyesindeki çalışma gruplarının başkan ve üyeleri ile CHP İzmir il yönetimi birlik beraberlik organizasyonunda bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı BYKP ve AR GE Sorumlusu Dr. Ülkümen Rodoplu’nun öncülüğünde gerçekleşen organizasyonda CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, PM üyeleri Hüseyin Saygılı, Nazik Işık ve Berrin Dilekçi de hazır bulundu.

Çalışma grupları ile uyum içersinde çalıştıklarını belirten BYKP ve AR GE Sorumlusu Dr. Ülkümen Rodoplu, İl Başkanı Ali Engin’in kendilerine büyük destek verdiğini ifade etti.

"KARINCA GİBİ ÇALIŞIYORSUNUZ"
CHP İzmir BYKP’nin kurulduğu günden bu yana başarılı projelere imza attığını belirten İl Başkanı Ali Engin,BYKP’nin yeni bir siyaset kültürü oluşturmada, beraber iş yapmada ve farklı uzmanlık alanlarında yer alan isimleri kent için buluşturmadaki rolüne dikkat çekti.
BYKP bünyesindeki isimlerin özverili çalışmasının partiye büyük katkı sağladığını ifade eden Engin, “Siyasetin sadece delege seçimi, kongre ve adaylıktan ibaret olmadığını gösterdiniz. Sessiz sedasız gözlerden uzak durup fedakarca karınca gibi çalışıyorsunuz.BYKP olarak farkınızı ortaya koydunuz. Aynı çalışmanın Tekirdağ’da uygulanması için yardımcı oldu İzmir BYKP… Tekirdağ il başkanı sizleri kutladı Ankara’da…Bende hepinize özverinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çabalarınızı sürdürmeniz gerek” dedi.


BİZİM EN GÜÇLÜ YANIMIZ
Seçime dönük mesajlarda veren Engin, şunları söyledi; “ Halkın karşısına tertemiz çıkacağız. Genel başkanımız ‘belediyelerimizin kapıları sonuna kadar açık CHP’li belediyeleri sonuna kadar inceleyebilirsiniz’ demişti. Başbakan ise milyonlarca dolarlar evlerde çıkıyor ama kamu görevlilerini suçluyor.Yerel seçimlerde projeleri konuşacağız ama CHP’nin farkını da konuşacağız. Ülkenin kaynaklarının AKP tarafından nasıl heba edildiği anlatacağız. Bu bizim en güçlü yanımız olacak. İzmir potansiyeli yüksek bir kent.. Hükümetin 11 yılda İzmir’e yaptığı yatırım 5 katrilyon. Büyükşehir’in 9 yılda yaptığı hizmet 5 buçuk katrilyon. ‘Çıkıp utanmadan İzmir’i CHP’li belediyeler köy haline getirdi’ diyorlar.İktidar yolsuzluğa battı, üstelik İzmir’e yatırımda şaşı bakıyor.Çok rahat seçime gidiyoruz. Birlik beraberliği sağladık. CHP’liler yarışmasını ama el sıkışmasını bilir. Yapılan bütün anketlerde İzmir’in taleplerini tespit etmiş durumdayız.İzmir’de çok daha güzel şeyler olmaya devam edecek”

SAYGILI:İZMİR TACİZ ALTINDA
PM Üyesi Hüseyin Saygılı ise, “ İzmir taciz altında. Aciz durumda değil...İzmir AKP iktidarının ülkeyi karanlığa sürüklediği bir ortamda ,meşale yakarak önüne geçecektir. Bizde bu heyecan var. Bilimsel çalışmalar önemli. BYKP bünyesinde yer alan partili ve parti dışından herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası