Ege Postası
Geri

AK Partili Aşlık'tan Savcı Öz'e tepki mesajları

AKP İzmir milletvekili Ali Aşlık savcı Öz hakkında tartışma yaratacak twitler attı.
AK Partili Aşlık'tan Savcı Öz'e tepki mesajları
Haberler / Yerel Politika
9 Ocak 2014 Perşembe 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter adresinden yazdıklarıyla sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Aşlık dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalarla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Savcı Zekeriya Öz hakkında yazdığı mesajda gösterdiği örnekle dikkat çekti.
İzmir'de bir dönem belediyelere yönelik yaptığı operasyonlar çok konuşulan ve Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret eden Aşlık mesajında şunları yazdı : "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..."

SÜPER SAVCI GÖK
Savcı Gök İzmir'de görevden alınmadan önce; Güzelbahçe Belediyesi'ne Sarmaşık, Buca Belediyesi'ne Arıkovanı, Urla Belediyesi'ne Hortum, Alaçatı Belediyesi'ne Fare Kapanı ve Anafor gibi aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu birçok kişinin tutuklanmasına yol açan operasyonları yönetmişti.

BAŞIMA GELECEK EN KÖTÜ ŞEY
Savcı Zekeriya Öz dün yaptığı açıklamasında tarafına tahsis edilen koruma aracının alındığını, başına bir şey gelmesi durumunda görev şehidi olacağını ve bundan şeref duyduğunu ifade etti.

EROL KÖSE'DEN AŞLIK'A TEPKİ VAR
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ın Twitter’dan ‘Savcı Öz, Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu hazırlayacak!’ ifadesini kullanması kamuoyunun gündemine oturdu.
Twitter'ı en aktif kullanan ünlülerin başında gelen, yaptığı iddialı çıkışlarla da ses getiren yapımcı Erol Köse’nin  gündeminde AK Parti’nin İzmir Milletvekili Erol Köse vardı.
1 milyon 200 bin kullanıcı tarafından takip edilen Köse, #pesartık hashtagiyle “AKP Milletvekili, Zekeriya Öz'ü ölümle tehtid ediyor. Not :Savcı  Murat Gök ölü bulunmuştu” diye yazdı. 



Aşlık'ı Arınç 'ın sözleriyle vurdular!


"Çıt çıt tweet atma!"

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ın, Savcı Öz’le ilgili attığı tweet günün konusu oldu. CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Aşlık’ı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, “Twit hesabımızdan hiçbir şekilde kimseyi rencide edecek veya herkesin ilgisini çekelim de flaş bir şeyler yazalım trend topic olsun falan hevesi içinde değiliz. Ciddi şeyler yazmaya çalışıyoruz. Ama bu öyle bir hastalık haline geldi ki bazı bakan arkadaşlarımız bile çıt, çıt, çıt sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar. Bu iş değil Allah aşkına, bu işten vazgeçsinler” sözleriyle vurdu. Yüksel, “Ali’dir ne derse yeridir. Ali Bey aslında sağduyulu bir siyasetçidir ama sözlerinin nereye gittiğini bilememiş. Çıt çıt çıt tweet atmaktan vazgeç” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise, “Milletvekili olarak bizlerin bazı sorumlulukları var. Aşlık’ın yazdıkları maksadını aşmış. Kin ve nefretle hareket ettiğini zannetmiyorum. Parti çıkarlarını öne çıkardığın zaman böyle hatalar yapabilirsin. Dikkatli olmak gerekiyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası