Ege Postası
Geri

Michal Kadlec: Yarın sahada bütün gücümüzü göstereceğiz

Fenerbahçeli futbolcu Michal Kadlec, Salzburg karşısında bütün güçlerini göstereceklerini söyledi.UEFA Avrupa Ligi Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın Salzburg'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Hırvat futbolcu Michal Kadlec,...
Michal Kadlec: Yarın sahada bütün gücümüzü göstereceğiz
Haberler / Spor
30 Temmuz 2013 Salı 21:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçeli futbolcu Michal Kadlec, Salzburg karşısında bütün güçlerini göstereceklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın Salzburg'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Hırvat futbolcu Michal Kadlec, müsabakanın oynanacağı Red Bull Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kadlec, Avrupa arenasına gidip gidememe konusunda sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini hatırlatarak, "Ama sonuçta burada olmaktan çok mutluyuz. Tüm mücadelemizi ortaya koyacağız. Çünkü herkes Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister. Yarın sahada bütün gücümüzü göstermek için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Salzburg'u analiz ettiklerini de dile getiren Kadlec, "Rakibimiz son iki maçını da 5'er gol atarak kazandı. Ama dediğim gibi buraya kazanmak için geldik." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Fenerbahçe, Salzburg maçının hazırlıklarını Red Bull Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, top kapma çalışması yaptı.

Bu arada antrenmanı kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de tribünden takip etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası