Ege Postası
Geri

Minibüste sigara çıkmayan yer kalmadı

Aksaray’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün motoru hariç, her yerinden kaçak sigara çıktı. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.Aksaray-Adana kara yolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...
Minibüste sigara çıkmayan yer kalmadı
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün motoru hariç, her yerinden kaçak sigara çıktı. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.

Aksaray-Adana kara yolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, şüphe üzerine Adana’dan Aksaray istikametine seyreden M.T. (34) idaresindeki 27 RO 6470 plakalı minibüsü durdurdu. Ehliyet ve ruhsat sorulan sürücünün tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen KOM ekipleri, minibüsü aramak için noktaya çekti. Burada minibüsü aramaya başlayan KOM ekipleri, minibüsün neresine el attı ise kaçak sigara ile karşılaştı. Minibüsü didik didik arayan KOM ekipleri, minibüsün tavanına, tabanına, ön ve arka kapı içlerine, radyatör boşluğuna, stepne lastiği içine, torpido arkasına ve daha birçok yere yapılan özel zula bölmelerde toplam 6 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Minibüs sürücüsü M.T. ve kardeşi H.T. (29) gözaltına alınırken, H.T.’nin yapılan sorgulamasında, uzman çavuşluktan atıldığı tespit edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası