Ege Postası
Geri

Çelenk koyma töreninde işitme engelli kızlar işaret diliyle İstiklal Marşı okudu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülke genelindeki çeşitli tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanıyor. Bursa’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine ise İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okuyan işitme engelli liseli...
Çelenk koyma töreninde işitme engelli kızlar işaret diliyle İstiklal Marşı okudu
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülke genelindeki çeşitli tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanıyor. Bursa’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine ise İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okuyan işitme engelli liseli kızlar damga vurdu.

Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelliler Bölümü'nde eğitim öğretim gören işitme engelli kızlar, Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninde İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okudu. İşitme engelliler ,törene renk katarken çevredeki vatandaşlar da liseli kızları yakından takip etti. Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelliler Bölümü Felsefe Öğretmeni Çiğdem Temizöz, “İşitme engelli kızlarımız İstiklal Marşımızı işaret diliyle okudu, bizler de kendilerine yardım ettik.” dedi.

İşitme engelli Fatma Doğan isimli öğrenci, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için biz işaret diliyle ilk defa İstiklal Marşımızı sahneledik.” diye konuştu. Ayşe Çaybugün isimli liseli de “Mayıs Bayramı’nı bize armağan ettiği için Atatürk’ü teşekkür ediyoruz.” dedi.

Tören, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin anıta sunulmasıyla son buldu.

Öte yandan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı sebebiyle Kent Meydanı’nda koşu ve yürüyüş düzenlendi. Koşunun startını Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin Eren verdi. Yürüyüşe ise binlerce liseli genç katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası