Ege Postası
Geri

Minik Berfin, BDP Meclis Grubu'nda uyudu

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Meclis Grup Toplantısı yapıldı. Toplantı başında gruba gelen BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Berfin adlı çocuğu yanına alarak bir süre sohbet etti. BDP'nin tutuklu milletvekili Kemal Aktaş'ın yeğeni...
Minik Berfin, BDP Meclis Grubu'nda uyudu
Haberler / Politika
16 Nisan 2013 Salı 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Meclis Grup Toplantısı yapıldı. Toplantı başında gruba gelen BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Berfin adlı çocuğu yanına alarak bir süre sohbet etti.

BDP'nin tutuklu milletvekili Kemal Aktaş'ın yeğeni olan Berfin'in iki dilli olduğunu dile getiren Kışanak, Berfin'in saçlarını okşadı. Daha sonra ise Kışanak, grup konuşması için kürsüye çıktı.

Kışanak kürsüden partililere hitap ederken Berfin de Meclis Grup Toplantı Salonu'nda uykuya daldı. Kışanak'ın oturduğu koltukta uzun süre uyuyan ve konuşmalar ile çevreye aldırmayan Berfin'i akrabaları uyandırarak yanlarına aldılar. Kışanak, Berfin'in dayısını özlediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası