Ege Postası
Geri

Miniklerin karne heyecanı

Karşıyaka Belediyesi Ayşe Kaya Anaokulu’nun minik öğrencileri yılsonunda iki heyecanı birden yaşadı. Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte önce sahneye çıkan minikler, daha sonra da karnelerini aldı.
Miniklerin karne heyecanı
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- 4,5 ve 6 yaş grubu öğrencileri ilk sahne deneyimlerinde heyecanlarını gizleyememelerine rağmen başarılı performanslarıyla izleyici koltuklarındaki ailelerini gururlandırdı. Müzik öğretmenleri Işıltan Uşaklıgil ile birlikte yıl boyunca çalıştıkları şarkıları söyleyen minikler, “deniz topu” gösterisi ile de alkış aldı. Kurdele dansı, efe oyunu ve “Bir Taş Attım” gösterisiyle izleyenlere eğlenceli anlar yaşatan anaokulu öğrencileri karneleri dağıtılırken de bir hayli heyecanlıydı.

 

4 ve 5 yaş grubu 29 öğrenci karnelerini alırken, 6 yaş öğrencileri ise diploma alarak, mezun oldu. Önümüzdeki yıl ilköğretime başlayacak olan 15 minik öğrencinin “Biz artık Büyüdük” mesajı vermesi ise salondan büyük alkış aldı.

 

Karnelerini alan minikler tören sonunda sevinçlerini aileleriyle birlikte yaşadı.

 

Yaz tatiline giren Ayşe Kaya Anaokulu öğrencileri seneye buluşmak üzere hem arkadaşları hem de öğretmenleri ile de vedalaşmayı unutmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası