Ege Postası
Geri

Mısır'da polisler, Fatih camii çevresini kordon altına aldı

Mısır devlet televizyonu, başkent Kahire’deki Fatih camii çevresinde silah sesleri durulduğunu bildirdi. Televizyon, bunun ardından polislerin caminin çevresini güvenlik kordonu altına aldığını duyurdu.Darbe karşıtı gösteride güvenlik...
Mısır'da polisler, Fatih camii çevresini kordon altına aldı
Haberler / Dünya
17 Ağustos 2013 Cumartesi 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır devlet televizyonu, başkent Kahire’deki Fatih camii çevresinde silah sesleri durulduğunu bildirdi. Televizyon, bunun ardından polislerin caminin çevresini güvenlik kordonu altına aldığını duyurdu.

Darbe karşıtı gösteride güvenlik güçlerinin saldırısından kaçan ve aralarında yaralıların da bulunduğu bin kadar göstericinin mahsur kaldığı Fatih Camii’nin kapısı zorla açılırken, güvenlik güçlerinin camiye girdiği bildirildi. Ancak camide direniş devam ediyor.

Camideki göstericilerin dışarı çıkmak istediği, ancak çıkmaları durumunda başlarına ne geleceği endişesi devam ediyor. Caminin girişinde sivil kıyafetli kalabalık bir grup dikkat çekiyor. Bu grubun, darbe yönetimi yanlısı ve polislere destek veren “baltacı” olarak adlandırılan grup olduğu aktarılıyor.

Göstericilerden ikisinin şimdiye kadar dışarı çıktığı ve tutuklandığı ifade ediliyor.

Polislerin caminin içerisinde gaz bombaları attığı gelen bilgiler arasında. Gaz bombası solumasından bir kadının öldüğü ifade ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası