Ege Postası
Geri

Moskova Maratonu’nu Ukraynalı Matveyçuk ve Kazakistanlı Smolnikova kazandı

Moskova’nın ilk maratonunda erkeklerde Ukraynalı Aleksandr Matveyçuk ve bayanlarda Kazakistanlı İrina Smolnikova birinci geldi.    Moskova’nın ana caddeleri ve Moskova Nehri sahil yolu üzerinde koşan yarışmalar 42 kilometre...
Moskova Maratonu’nu Ukraynalı Matveyçuk ve Kazakistanlı Smolnikova kazandı
Haberler / Spor
15 Eylül 2013 Pazar 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Moskova’nın ilk maratonunda erkeklerde Ukraynalı Aleksandr Matveyçuk ve bayanlarda Kazakistanlı İrina Smolnikova birinci geldi.

    Moskova’nın ana caddeleri ve Moskova Nehri sahil yolu üzerinde koşan yarışmalar 42 kilometre 195 metrelik mesafeyi Lujniki Stadyumu’nda tamamladı. Moskova’nın ilk maratonunda birinciliği ise yabancı ülkeden gelen yarışmacılar kazandı.

    Erkeklerde 2 saat 19 dakika ve 36 saniye ile Ukraynalı Aleksandr Matveyçuk birinci olurken vatandaşı İgor Geletiy 2 saat 21 dakika 13 saniye ile ikinci oldu. Yine Ukraynalı Sergey Marçuk ise 2 saat 21 dakika ve 29 saniye ile üçüncü oldu.

    Bayanlarda ise Kazakistanlı İrina Smolnikova 2 saat 44 dakika 54 saniye ile birinci olurken Rus Tatyana Belkina 2 saat 51 dakika ve 16 saniye ile ikinci oldu. Rus Nagina Haytova ise 2 saat 53 dakika ve 41 saniye ile üçüncü oldu.

    İlk altıya giren yarışmacılar 30 bin ruble ile 350 bin ruble (yaklaşık bin ile 10 bin dolar ) arasında para ödülü kazandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası