Ege Postası
Geri

Muğla'da 111 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde jandarma ekipleri, ormanlık alanda düzensiz göçmenleri tespit etti. İstanbul üzerinden İzmir'e gelen ve bir tır ile taşınan göçmenler, Bozbük yakınlarındaki ormanlık alanda bırakıldıklarını ve organizatörlerin Yıldız Koyu'nda beklediğini ifade etti. Jandarma tarafından gözaltına alınan 111 düzensiz göçmen, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi'ne teslim edilecek.
Muğla'da 111 düzensiz göçmen yakalandı
Haberler / Güncel
26 Eylül 2023 Salı 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesindeki ormanlık alan içerisinde 111 düzensiz göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Milas'ta görev ve sorumluluk alanları içerisinde devriye gezen jandarma ekipleri ormanlık alanda kalabalık bir grup olduğunu fark etti. Şahısların yapılan sorgulamalarında düzensiz göçmen oldukları tespit edildi. Düzensiz göçmenler, İstanbul üzerinden İzmir'e gelip burada bir tır ile taşındıkları belirtirken, tırın kendilerini Bozbük yakınlarındaki bir ormanlık alanda bıraktığı ve organizatörlerden birinin ise Yıldız Koyunda otomobil ile beklediği ifade etti. Jandarma ekipleri tarafından 111 düzensiz göçmen gözaltına alınırken, göçmenlerin işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan jandarma ekipleri düzensiz göçmenleri Milas'a getiren organizatörleri yakalamak için de çalışma başlattı(İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası