Ege Postası
Geri

Muğla'da orman yangını

Muğla'nın Menteşe ilçesinde orman yangını çıktı. Kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yarım saatte söndürüldü. Yangında, 1 hektar alan zarar gördü
Muğla'da orman yangını
Haberler / Ege
2 Temmuz 2024 Salı 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menteşe'nin Yerkesik Mahallesi'ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, durumu orman ekiplerine bildirdi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yangına havadan ve karadan müdahale edildi.

SABOTAJ İHTİMALİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, yangın çıkan alanın yakındaki tarım arazisinde de yaklaşık 2 saat önce başka bir yangının çıktığı ve kısa sürede orman ekipleri tarafından söndürüldüğü belirtildi. İki yangın arasında bağlantı olup olmadığı ve sabotaj ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

1 HEKTAR ALAN ZARAR GÖRDÜ

Kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yarım saatte söndürüldü. Yangında, 1 hektar alan zarar gördü. (DHA)

 

 

Muğla Milas'ta orman yangını
 

 

Marmaris'teki orman yangınına 3 gözaltı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası