Ege Postası
Geri

Muhtarlar Karşıyaka’da Mutlu

İzmir’de mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, bu kez Karşıyakalı muhtarları dinledi
Muhtarlar Karşıyaka’da Mutlu
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2012 Pazartesi 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaptığı çalışmalarda Muhtarların görüş ve isteklerine ayrı bir önem verdiğini sıkça dile getiren CHP İl Başkanı Ali Engin Karşıyaka’da hizmet veren mahallelerin muhtarları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu.

İl Başkanı Engin ile birlikte, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Erel, Dilek Bilgin ve Abdullah Aydemir’inde katıldığı toplantıya ev sahipliği yapan, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahariye mahallesi muhtarı Fuat Pusat, kendilerini dinlemeye ilk kez bir  İl Başkanının geldiğini belirterek “Toplantıda bulunan 23 Karşıyakalı muhtar adına Ali Engin’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin sorunlarını dinlemek, görüşlerimizi almak için bizlerle buluşmasından çok mutlu olduk. İlk kez bir il başkanı, ilçemizde böyle bir toplantıda bizleri dinliyor, Sayın İl Başkanının muhtarlara göstermiş olduğu bu ilgi hepimizi onure ediyor. Genel olarak İlçemizde, hem Karşıyaka Belediyesinin hem de Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden ve muhtarlara yaklaşımlarından memnununuz. Beklediğimiz bazı hizmetlerle ilgili olarak da hem Belediye Başkanlarımız hem de İl Başkanımızla iletişim halinde olacağız, inanıyoruz ki bu iletişim hizmet olarak bizlere dönecektir” dedi.

Muhtarların İzmir’de büyük sorumlulukla, zor bir görevi yerine getirmeye çalıştıklarına dikkat çeken CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Yerelde iktidar oldukları İzmir’de görevlerinden birinin de, muhtarların işini kolaylaştırmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi.

Laf olsun diye değil, hizmet olsun diye Muhtarlarla çalışıyoruz

Bugüne kadar bizi takip edenler görmüştür ki laf olsun diye, oy gelsin diye değil, gerçekten vatandaşa ulaşmanın, sorunları anlamanın ve çözmenin en doğru yolu olduğu için Muhtarlarımızla çok yakın ilişkiler kuruyoruz. Biliyoruz ki zor bir görevleri var. Mahallenin yolundan sosyal yardımlara, işsiz gençlerden okulların ihtiyaçlarına kadar onlarca işle uğraşıyorlar. Bu sebeple vatandaşın sorunlarını, yapılması gereken hizmetleri de herkesten iyi biliyorlar. Aslında iş üretmek, hizmet etmek isteyen herkes için muhtarlarımız çok büyük bir şans. Onlarla kurulacak iyi ilişkiler hem hizmetlerin doğru yere gitmesini hem vatandaşa doğru anlatılmasını sağlayacaktır. Bu bilinçle çalışıyor ve muhtarlarımızla mümkün olduğunca birlikte olmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerde bizlere iletilen istekleri Belediye Başkanlarımız ile paylaşıyoruz, zaten gece gündüz hizmet üretmek için çalışan Belediye Başkanlarımız da sağ olsunlar ilettiğimiz konularla ilgili hassasiyet gösteriyorlar. Kapım her zaman muhtarlarımıza açık ama ben daha çok onlarla mahallelerinde, bu tür toplantılarda uzun vakit aralıklarında görüşmeyi tercih ediyorum. Beni mahallesine çağıracak tüm muhtarlarımı ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyarım.

Toplantıda Mahalle Muhtarları da söz alırken, bu tür toplantıların sık sık yapılması yönündeki isteklerini de dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası