Ege Postası
Geri

Muratpaşa Kaymakamlığı, 12 bin öğrenciye 'güvenilir gıda'yı anlatacak

Antalya Muratpaşa Kaymakamlığı, geliştirdiği yeni proje ile 9 ve 10 yaş grubuna, güvenilir gıda, hijyen, sağlıklı ve dengeli beslenme, sağlıklı beslenmeye paralel olarak sporun faydalarını anlatacak.Muratpaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık...
Muratpaşa Kaymakamlığı, 12 bin öğrenciye 'güvenilir gıda'yı anlatacak
Haberler / Genel
7 Haziran 2013 Cuma 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Muratpaşa Kaymakamlığı, geliştirdiği yeni proje ile 9 ve 10 yaş grubuna, güvenilir gıda, hijyen, sağlıklı ve dengeli beslenme, sağlıklı beslenmeye paralel olarak sporun faydalarını anlatacak.

Muratpaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisindeki 65 ilkokulda toplam 12 bin 193 öğrenciye ‘Güvenilir Gıda ve Sağlıklı Yaşam’ konulu ‘Taze Buğday Başakları’ projesini uygulamaya başladı.

Proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce belirlenen 10 okulda il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personellerince 'güvenilir gıda' eğitimi verilecek. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nce temin edilen diş macunu ve diş fırçası ile birlikte öğrencilere masa tenisi hediye edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası