Ege Postası
Geri

Mutlu, Çapkın ve Demircan, sahuru Taksim'de yaptı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sahuru Taksim'deki polislerle birlikte yaptı. Atatürk Kültür Merkezi binasında bekleyen ve Taksim'de 24 saat görev yapan...
Mutlu, Çapkın ve Demircan, sahuru Taksim'de yaptı
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2013 Cuma 04:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sahuru Taksim'deki polislerle birlikte yaptı.

Atatürk Kültür Merkezi binasında bekleyen ve Taksim'de 24 saat görev yapan polis ekiplerini ziyaret eden Vali Mutlu ile Emniyet Müdürü Çapkın, çevik kuvvet ekiplerinin sahur sofrasına konuk oldu.

Huzur ve güvenliği tesis eden emniyet teşkilatı çalışanlarıyla sahurda da bir araya gelmek istediklerini belirten Vali Mutlu, "Emniyet teşkilatımızın çevik kuvvet birimi Taksim'de görevini 24 saat sürdürüyor. Sadece Taksim değil birçok yerde aynı şekilde çalışıyor. Emniyet teşkilatımız personelleriyle birlikte bugün bir sahur programında birlikte olacağız. Onları ziyaret edip bir de sahur programında birlikte olalım dedik. Sahurumuz bereketli olsun. İnşallah kısa süre sonra da Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Huzur ve güvenlik bu şehirde önceliklerimiz arasında. Güvenliğimizi tesis etmeye çalışan güvenlik teşkilatımız bayramda da görevinin başında olacaktır. Bu vesileyle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik en büyük arzumuzdur. Bayramlarda bu manada kırgınlıkların ortadan kalktığı, insanların kucaklaştığı, en geniş şekilde hissedilen bir şekilde kutlayacağız. Bunun için dua edeceğiz. Bu dualarla emniyet teşkilatımızın elemanları ile amin diyeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası