Ege Postası
Geri

NİSİAD, Meclis’e çıkarma yaptı

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİSİAD), yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.    NİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı...
NİSİAD, Meclis’e çıkarma yaptı
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİSİAD), yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.

    NİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzkan Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM ziyareti kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başta olmak üzere AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, İsmail Aydın, Canan Candemir Çelik, Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli ile bir araya geldi.

    Ziyarette dernekleri hakkında konuşan NİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan, yeni kurulmalarına rağmen üye sayılarının her geçen gün arttığını dile getirdi. Derneği 30 yıllık köklü bir geçmişe sahip Nilüfer Eğitim Kurumları’ndan mezun iş adamlarının bir araya gelerek kurduklarını anlatan Özkan, “NİSİAD olarak gerçekleştireceğimiz faaliyetlerde Bursa ve Türkiyemizin yararlanabileceği bütün faaliyetlerde aktif olarak yer alacağız. Türkiye’nin birçok şehri ve dünyanın dört bir yanında aktif olarak iş hayatında olan üyelerimiz var. Bu durum bize her yönden artı sağlıyor. Üyelerimize birçok iş fırsatı doğuyor. Genç ve dinamik yapımız bizi çok daha iyi mecralara taşıyacak.” dedi.

    Güçlerini MARİFED ve TUSKON gibi 2 dev kuruluştan aldıklarını belirten Özkan, bu kuruluşlardan öğrendikleri doğrultusunda ufuklarını daha da genişlettiklerini dile getirdi.

    Milletvekilleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, toplumsal beklentileri karşılamak adına STK’lar, özellikle de iş adamı derneklerinin önemine değindi. Ziyaretin ardından Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile bir süre sohbet edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası