Ege Postası
Geri

Nar Çiçekleri Anaokullarında ön kayıtlar başladı

Geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiren Nar Çiçekleri Anaokulları’nda yeni dönem öncesi ön kayıtlar başladı. Çatalkaya, 2.İnönü ve Narlı Şubelerinde ön kayıtlar 2 Haziran’a kadar alınacak. Yeni hizmete girecek Ilıca Şubesi’nde ise kayıtlar temmuz ayında olacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Nar Çiçekleri Anaokulları ile çocuklarımızın geleceğine dokunmaya, eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya devam ediyoruz” dedi.
Nar Çiçekleri Anaokullarında ön kayıtlar başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in en önem verdiği projeler arasında yer alan Nar Çiçekleri Anaokulları’nda yeni dönem öncesinde ön kayıtlar başladı. Geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiren Nar Çiçekleri Anaokulları’nın Çatalkaya, 2.İnönü ve Narlı şubelerinde ön kayıtlar 2 Haziran’a kadar devam edecek. Yeni açılacak Ilıca Şubesi’nde ise kayıtlar temmuz ayında alınacak. Ilıca Şubesi’nin de açılmasıyla birlikte Nar Çiçekleri Anaokulları’nda kapasite 300’ü aşacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, okul öncesi eğitimde gelişmiş ülkelerle aradaki farkı henüz kapatamadıklarını ifade ederek, “Uzmanlara göre zihinsel gelişimin büyük oranda okul öncesi dönemde tamamlandığı ifade ediliyor. Biz de Nar Çiçekleri Anaokulları ile çocuklarımızın geleceğine dokunmaya, eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya devam ediyoruz. Nitelikli bir okul öncesi eğitimin bir çocuğun hayatını ne kadar olumlu etkilediğini biliyoruz. Bu vizyonla, ‘5 yılda 5 anaokulu’ vaadimizi yerine getiriyoruz. Nar Çiçekleri Anaokullarımızın Ilıca Şubesi’ni de yeni eğitim dönemine yetiştireceğiz. Çocuklarını Nar Çiçekleri Anaokullarımıza göndermek isteyen ailelerimiz 2 Haziran’a kadar ön kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

Nar Çiçekleri Anaokullarına kayıt yaptıran ailelerin 0530 915 13 16 numaralı telefondan bilgi alabileceği ifade edildi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası