Ege Postası
Geri

Narlıdere'nin yeni temizlik timi: Mobil ekip!

Narlıdere Belediyesi, artan temizlik ihtiyacını karşılamak için yeni bir temizlik timi oluşturdu. ‘Mobil Temizlik Ekibi’ adı altında tertemiz bir Narlıdere için çalışmalarına başlayan temizlik ekipleri tüm mahalle ve ana caddelerde hizmet verecek.
Narlıdere'nin yeni temizlik timi: Mobil ekip!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Kasım 2012 Salı 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Narlıdere Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni ekibi ile Narlıdere de temizlik hareketi başlattıTemizlikte büyük atılım yapan Narlıdere Belediyesi, artan temizlik ihtiyacını karşılamak için yeni bir temizlik timi oluşturdu. ‘Mobil Temizlik Ekibi’ adı altında tertemiz bir Narlıdere için çalışmalarına başlayan temizlik ekipleri tüm mahalle ve ana caddelerde hizmet verecek.

Her Gün Temizlik
Narlıdere Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Narlıdere'nin büyüyen ve gelişen temizlik ihtiyaçlarını karşılamak doğrultusunda, 16 kişiden oluşan özel temizlik ekibi ile görevine başladı. Her mahallede iki kişi, ana caddede ise üç kişi olarak görev yapacak olan ‘Mobil Temizlik Ekibi’, Narlıdere’nin sokaklarını her gün temizleyecek.

Daha Yeşil ve Temiz Narlıdere
Hedef daha yeşil ve temiz Narlıdere diyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, büyüyen ve gelişen Narlıdere'nin ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman bir arayış içinde olduklarını belirterek bütün çalışmalarının vatandaşın huzur ve rahatı için olduğunu ifade etti. Başkan Batur " İzmir'in en huzurlu ve yaşanılabilir ilçesi olan Narlıdere günden güne büyüyor ve gelişiyor. Bizde bu gelişim ile ortaya çıkan Narlıdere'nin büyüyen temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için projeler üretiyoruz. Yakın zamanda konteynırlar ile başladığımız temizlik hareketine, şimdide 16 kişiden oluşan mobil temizlik ekibi ile devam ediyoruz. Narlıdereli kardeşlerime rahat ve huzur içinde yürüyecekleri tertemiz sokaklar sunabilmek bizim görevimiz. Sadece bu amaçla dışarıdan hizmet satın alarak bu ekibi oluşturduk" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası