Ege Postası
Geri

Narlıdere, tüp geçitle gelişecek; yatırımlar artacak!

Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Körfez tüp geçit projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının Narlıdere’nin inşaat sektöründeki önemini arttırdığını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. İlçeye yapılan yeni yatırımlarla
Narlıdere, tüp geçitle gelişecek; yatırımlar artacak!
Haberler / Ekonomi
25 Şubat 2016 Perşembe 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını söyleyen Münir Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.
22 yıldır Narlıderede inşaat projeleri yaptıklarını ve yapımını tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, “Narlıdere Tanyer inşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına 4dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. 9 Eylül Üniversitesine 5 dakika mesafede” diye konuştu.



Tanyer, “BulutOrman Evlerinde Tanyer inşaatın önceki projelerinden ev sahibi olanlar, kazandıklarını BulutOrman Evleri’nde değerlendirmeye devam ediyorlar. Çeşme, Sığacık, Kuşadasında yazlığa gitmek yerine buradan ev alıyorlar böylece şehrin merkezinde doğayla içiçe yaşayacaklar. Ege bögesinin her ilinden ayrıca; İstanbul ve Ankaradan da müşteri grubumuz var” dedi.

Münir Tanyer, BulutOrman projesinin satışlarının şimdiden yüzde 50 seviyesine ulaşmasında projenin kalitesi kadar Tanyer inşaatın yıllardır edindiği marka bilinirliği ve güvenin de büyük payı olduğunu sözlerine ekledi.

KONUTLAR DENİZ VE ORMAN MANZARALI
20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 116 konut bulunduğunu dile getirdi.

Sosyal donatı anlamında da birçok olanak sunduklarına belirten Tanyer şu bilgileri verdi: “Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası