Ege Postası
Geri

Narlıdere’de Bayramlaşmaya devam

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramlaşma programına devam ediyor. Sırasıyla Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler, CHP Narlıdere ilçe teşkilatı ve ardından Narlıdere’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
Narlıdere’de Bayramlaşmaya devam
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ekim 2012 Cuma 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR -Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramlaşma programına devam ediyor. Sırasıyla Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler, CHP Narlıdere ilçe teşkilatı ve ardından Narlıdere’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 Cumhuriyet Kortejine çağrı

Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölye çalışanları tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu katıldı. Günün 2.nci programı olan Narlıdere İlçe teşkilat başkanı Asker Güneş, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız , CHP eski İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır  ve CHP Narlıdere ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Batur özellikle yaklaşan Cumhuriyet bayramı kutlamalarının önemine dikkat çekerek “ 29 Ekim günü Narlıdere’yi hep beraber bir şölen alanına çevireceğiz.  Bugünün gençleri ve çocuklarımıza, Büyük önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetin önemini ve coşkusunu en iyi şekilde aktarmak bizim en önemli görevimizdir. Bu görevi layığı ile yerine getirmek için 29 Ekim günü saat:19.00’da Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayacak olan Cumhuriyet kortejine tüm Narlıderelileri davet ediyorum” dedi.

Son olarak sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Narlıdere Belediyesi meclis salonunda bir araya gelen Başkan Batur, 29 Ekim günü gerçekleştirilecek olan kutlamalara tüm kuruluşların katılmasının önemini ifade etti.

 İşte Geleceğimiz Bu Güzel Çocuklar

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güngören Caddesi ve Mithatpaşa caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı tek tek dolaşarak Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Yol boyunca etrafını saran ve bayramlaşan çocuklara harçlıklarını veren Başkan Batur ‘işte geleceğimiz bu güzel çocuklar. Onlara bayramların birleştirici, bir araya getirici özelliklerini anlatırken özellikle Cumhuriyetin kazanımlarını çok iyi bir şekilde anlamalarını, sahip çıkmalarını sağlamalıyız’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası